#1722572011-08-06 16:07:36 Válasz a #172254. hsz-ra
Lehet, hogy ő az egyik teki, aki a teknőslesen illegeti magát egy társával Reggel bekajál, délután meg a túristáknak pózol
Sajnos mi csak később hallottuk ezt, hogy reggelente ott van a kikötőben és várja a halászokat. De így is láttunk kettőt a teknőslesen, sőt Kefalóniában is teljesen ingyen láttunk kettőt, azok is nagyon aktívak voltak, halásztak a kikötőben, alig tudtuk őket követni
#1722612011-08-06 16:20:29 Válasz a #172257. hsz-ra
Lehet, ki tudja merre csavarog a nap többi részében.
De azért finnyás a drágám, úri jó dolgában azokat az apróhalakat amik már nem élnek meg sem ette
Amikor érkezett, viszont nagyon kajás lehetett, hogy rápróbálkozott a kötélre is.
A párom legógó lábát is majdnem megharapta, sajnos erről nincs kép, mert gyorsan elszállt a pillanat
#1722632011-08-06 16:25:44 Válasz a #172261. hsz-ra
Ez igen De akkor nem csak finnyás, hanem lusta is, hogy megvárja a halászokat Holott tudna fogni magának is halakat
Nem csoda, hogy elszállt a pillanat én a párod helyében jól össze r*sáltam volna magamat Ki tudja mekkorát harapott volna?!
#1723882011-08-07 18:13:00 Válasz a #172263. hsz-ra
Elnézést kicsit Off leszek....
Meg kell mondanom Adri, hogy a többiek is nagyon hálásak lehetnek Neked ezért a sok infóért - egyébként Melus irányított hozzád Argassiból kifolyólag. Ő pedig végigasszisztálta vergődésemet Thassos és Zante között - Thassosról lecsúsztunk. De ez most így jó. Végülis azt hiszem a leglényegesebb dolgokat tudom - tudjátok mi a döbbenet? Hogy most fordult először elő, hogy senkivel sem tudtam beszélni magával a szállással kapcsolatban... Mondjuk ez már nem módosítana semmit, mert a dolgok rendje az, hogy az ember előbb érdeklődik, azután foglal: hát ez most ugye lastminute így alakult. Ha visszajöttem, mindenképpen megírom, hogy mi jött be és hogyan. Adri, pont váltjuk egymást, úgyhogy még előtte majd jó utat kívánok Neked is, mire visszajössz, már itt vár a beszámoló én meg alig várom majd a Tiedet. melus: remélem tudtam segíteni Tolóval kapcsolatban - Adrit még agitálom ))) És minden úgy alakul, ahogy elterveztétek. Örülök, hogy kicsit felpörgött ez a topic, felpörgettétek
#1723892011-08-07 18:14:35 Válasz a #172266. hsz-ra
szerintem durva lehet egy ilyen teknős harapás. Nekünk egyszer volt egy sima mezei ékszerteknősünk, aki mikor kicsit nagyobbacska lett, olyanokat tudott harapni, hogy csak na.. és hát a kettő mérete nem összehasonlítható....
#1724262011-08-08 08:46:44 Válasz a #172388. hsz-ra
Szerintem, csuda klassz nyaralásotok lesz, minden tudás birtokában vagy! Egész biztos, hogy már azt is tudod, hogy mit szeretnétek megnézni
A szállásotok pedig a képek alapján nem lehet rossz!
Off- én már a mi utunkat talán túl is bonyolítom, mindig újabb és újabb ( nekem ) látnivalókra bukkanok, már az sem biztos, hogy mind belefér a programba De, hát ez legyen a legnagyobb bajom, nem igaz
Látom, már az utazólistába is beírtad magad, kezdődhet a visszaszámlálás
#1724422011-08-08 10:37:56 Válasz a #172426. hsz-ra
Hát Melus ahová mentek, ott nekünk is maradtak dolgok ki sajnos, nem csodálom, hogy Te is a bőség zavarával küzdesz
Igen, úgy érzem már képben vagyok, minap ígértek nekem egy utifilmet is - én nem találtam külön Zantésat. Kíváncsi leszek, mindig megnézem, ha tehetem ezeket, de általában a tematikájuk nem éppen a szám íze szerint való...
Egy kérdés még: a Navaggio feletti kilátóhoz könnyen oda lehet találni? Ki van táblázva? Mikor érdemes menni, hogy jól fényképezhető legyen, de ne legyen annyi turista? (elég botor kérdés azt hiszem)
#1724522011-08-08 11:33:20 Válasz a #172442. hsz-ra
A Navagio kilátója a táblákon Shipwreck néven fut, könnyedén megtaláljátok, a főútról kell majd balra kanyarodnotok, és hamarosan megérkeztek. Én mindenképpen az egyéni kirándulást javaslom, akkor nem kell 30 embert végigvárnod a ketrecnél, és lehet hogy senki könyöke sem lesz benne a képben
Kora reggel semmiképp se menjetek, bár akkor még kevesebben lehetnek, viszont akkor még nem süt oda be a nap. 11 óra után már elég magasan van, hogy bevilágítsa az öblöt, a napsütésben készült fotók sokkal szebbek, és a víz árnyalatai is különlegesek
#1724622011-08-08 12:24:29 Válasz a #172461. hsz-ra
Igen természetesen, mindenki ajánlotta, hogy így érdemes menni, ráadásul ahogy nézegettem a fakultatívokat... Zante nem egy hatalmas sziget...végülis bejárható. 2-3napra gondoltunk. Meg ugye fakultatívon hajókázás sziget körül s ha belefér Kefalónia. Kéne pihenni is...
#1724982011-08-08 14:53:29 Válasz a #172459. hsz-ra
Szia Zsokri
Szerintem ne hagyjátok ki a kilátótól jobbra (ha szemben állsz a tengerrel jobb kéz felé esik) kezdődő kicsit strapás östvényt (igaz, hogy vannak ott szúrós bokrok, meg kövek és csak földút van), de onnan rá lehet látni az egész öbölre, ha egészen kigyalogoltok a szikla szélére....