Szerintetek érdemes Nei Poriból átruccani Paráliára? Kb. Hány Km?
Szia!
Mi szerettünk volna átmenni, mert bár képek alapján oda nem mentünk volna nyaralni, mert nem nagyon tetszett a partja és maga a városka is túl zsúfoltnak tűnt, de kíváncsi voltam rá, hogy mégiscsak milyen a másik nagy üdülőváros a környéken, de sajnos aznap sztrájkoltak a vasutasok, így ez kimaradt... akkor! Ugyanis hazafelé jövet, vettünk fel utasokat a busszal és a sofőrök a pihenőjüket is itt töltötték, így végül mégis láthattuk Paraliát is. Örültem neki, mert jó volt sétálgatni (bár kicsit siófoki hangulata volt főszezonban), de Nei Pori jobban tetszik. Szerintem azért megér egy kis kirándulást. Kb. 45-50 km lehet az út.
#1746622011-08-31 16:28:43 Válasz a #174657. hsz-ra
Szia!
Szerintem érdemes ! Mint a nevemből is látod ( amikor beléptem a fórumba akkor még az volt a kedvenc helyünk..de ma már Pori) nagyon nagy terület, sok üzlettel, az idén is meglátogattam,mint minden évben,csak nekem valahogy túl zsúfolt lett, ezért is "csak" látogatóba megyek oda, de azt nem hagyom ki.Kb 40 km , nem tudom mivel mentek, de mi annak idején , bérelt kis motorral mentünk át Nei Poriba Paraliából,meg a többi útba eső településekre is belátogatunk...de ma már autóval megyünk, és így nem probléma.
Ami közelebb van Leptokária , az is szép kis hely, oda is érdemes átugrani, csak sajnos annk apró kavicsos a tenger partja, ami kissé kellemetlen a megszokott homok után.
Na ennyit akartam csak segíteni, remélem kocsival mentek, és akkor semmit nem ér az ötletem.
Jó utat, jó nyaralást!
Jó választás a szeptember, mi is akkor voltunk 2008-ban nászúton!
Itthon esett az eső, hideg volt, mikor megérkeztünk vagy 33-35 fok. Érdekesen is néztek ránk, (hosszú farmer, zárt cipő)
Visszafelé mikor indultunk, akkor is eszement hőség volt, itthon 9 fok, és eső. Szerencse, h megkaptuk az infot, így a buszra tudtunk meleg ruhát vinni.
Volt aki strandgatyában, tangapapucsba jött... érdekesen nézett ki Röszkénél, ahol 9 fok volt!
Egyszóval, meleg lesz, és abból a szempontból talán jobb is, hogy nem lesznek rengetegen. (bár mikor mi voltunk elég sokan voltak)
na, most találtam egy másik fórumot. igaz, tavaly írtak oda utoljára, és nincs tán 100 hozzászólás, viszont, úgy "lehúzták" NeiPorit... minden esetre, én nektek hiszek, és majd a saját szememnek
Nem kell elhinni amiket ott írnak! Nei Pori CSODÁLATOS! Aki egyszer volt ott, élete végéig visszavágyik!
Sziasztok!Sajnos megint itthon vagyunk,hát ennyi volt 1 hét.Igazából semmire nem elég,így úgy döntöttünk hogy legközelebb ha megyünk 2 hét lesz.Nagyon hosszú volt az út,oda 21óra haza 20óra,eszméletlen ez a sok várakozás a hátároknál!Most még teljesen kivagyok,mert még 12fele értünk haza,de ígérem holnap írok egy kis beszámolót.Sokat nem tudok mert mi nem mentünk szinte sehova,úgy döntöttünk csak élvezzük a tengert!Na de majd később most megyek pihizni
#1746232011-08-31 03:55:31 Válasz a #173856. hsz-ra
Üdv Mindenkinek! Sanyiszeged érdeklődésére válaszolva, mi is szept.12-én megyünk! Mi kocsival, a Coral apartmanba. Ti mivel mentek? Esetleg összeállhatnák az útra? Üdv!
#1746222011-08-30 21:58:35 Válasz a #174566. hsz-ra
Szia Sancho!!
Köszönöm a dicséretet, Igyekeztem minél jobb, és több képet készíteni, hogy legyen miből válogatni. A te képeid is nagyon jók lettek. Kár hogy csak 5-ig lehet értékelni, mert van egy pár album ami többet érdemelne. Sajnos minden hová nem sikerült eljutni. De legalább majd jövőre is lesz mit megnézni. A Dioni romvárost is csak végig rohantuk, mert akkor már be volt borulva az ég, és dörgött villámlott. A Dionnál található vízesést sem tudtuk e-miatt megkeresni, de majd legközelebb. Biztos rengeteg csodálatos hely van még a környéken, amit fel lehet keresni, de egy hét nem túl hosszú idő. Ami most kimaradt, azt az elkövetkezendő években pótoljuk.
#1746202011-08-30 21:47:08 Válasz a #174572. hsz-ra
Szia Paralia!!
Üdv Újra köztünk!! Már azt hittem, hogy végleg kiköltöztetek Nei Poriba. Utólagos beleegyezéseddel, raktam fel egy képet, amin te is szerepelsz, nézd meg a fotó albumomat, rá fogsz ismerni. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket, és remélem, hogy lesz még alkalmunk találkozni, valamikor, valahol. Talán éppen jövőre Nei Poriba.
Kellemes napokat kívánok neked, és a családodnak is. A nejedet és az unokádat külön üdvözlöm.
na, most találtam egy másik fórumot. igaz, tavaly írtak oda utoljára, és nincs tán 100 hozzászólás, viszont, úgy "lehúzták" NeiPorit... minden esetre, én nektek hiszek, és majd a saját szememnek
#1745972011-08-30 18:45:21 Válasz a #174572. hsz-ra
Szia Paralia!
Üdv újra itthon és köztünk. Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket, és jót beszélgettünk. Reméljük a véletlen még összehoz bennünket!
Üdv: Saci
Nagyon szépen köszönöm az infókat mindenkinek!!!!!Ha megjöttem megírom sikerrel jártam-e amúgy alkudozós típus vagyok csak legutóbb Rodoszon nem ment mert közel s távol 1 bérlésre volt lehetőség és marhára nem engedett az árból..
Mindenkinek további szép napokat..és jó munkát.. jaszasz
nagyfotos
sziasztok
Itt vagyok még Nei Porin. De sajnos ma indulunk vissza, itt van Pinga az ő gépéről irok, csodálatos volt minden. Majd mesélek ha otthon leszek és a gépem be indul. Üdvözlök mindenkit, most megyek még egyet kettőt csobbanok. Pusz
Milyen gyorsan elszaladt ez az egy hét már "tallér" indul is hazafelé jó utat nekik és várjuk itt a fórumon a friss képekkel és beszámolóval.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni!
ja, és folyamatosan nézegetem a képeiteket csodálatosak!
remélem, én is tudok majd mutatni nektek párat
Helló "Cinthya"
Nei Pori egy csodálatos kis Görög falú az Olymposz lábánál, érdemes oda is ellátogatni kb-30 km. Átsétálni Platamonasba, vagy a kis vonattal. Akár robogót is lehet bérelni az öreg komámtól, de alkudjatok. És főleg ne idegeskedj és ne legyél feszült minden rendben lesz az úton is és a nyaralástok alatt is. Mivel már te is meg rögzött Hellesz rajongó és utazó vagy ami az írásodból kiderült "te kis angyal" a monogrammod azerint.