#1364742010-05-31 18:35:52 Válasz a #136463. hsz-ra
Szia sofie!
A Narancs part a Sarti táblától Tesaloniki felé pontosan 7km.(lemértem )Viszont gyalog tényleg messze van.De ha nincs jogsi lehet bérelni bicajt is!Azzal azért megközelíthető bár kicsit meredek Sartiból kifelé.
Amúgy csatlakozom az elöttem írókhoz,hogy szép lenne!Ha nem szórnák szét az emberek a szemetüket! De mindenképp érdemes megnézni4a sziklába vésett sellő,nap,delfin és Szent István királyunk arcképe!
Ne hagyjátok ki!
Jó azért én sem szeretném,hogy csótányok rohangáljanak a szobába de azért ilyen dologra nem számítok.Bár hallottam olyan szállás helyekről (nem Sartin) ahol a wc papírt nem lehetett lehúzni a klotyón mert eldugíthatja. !!!!!!!
Ezt azzal indokolták,hogy nagyon régi a szennyvíz rendszer és szükek a csövek.Na most a használt wc papírral mit csinálsz?A kolegámék gyüjtögették .......hát nem éppen gusztusos.Meg nem voltak függönyök és simán lehetett látni ki mikor mit csinál.(ez nem feltétlen baj )
#1364862010-05-31 19:06:08 Válasz a #136478. hsz-ra
Szerintem attól sem nőne a konfortérzetünk, ha beledobáljuk a papírt,eldugul,visszajön a cucc és kijön a szippantós autó,ezt a kis kényelmetlenséget azért ki lehet bírni.Mi már szaladgáló rovarokat is láttunk a konyhában-udvariasan köszöntek és továbbmentek.
#1364972010-05-31 19:26:19 Válasz a #136334. hsz-ra
Timi80,
igen a 2 ágyas apartmanról van szó, ott is a 22-es szoba. mi kaptunk helyette 2db. 4 ágyasat, ami sokkal tágasabb és nem penészes. ha azt kapjátok nagyon próbáljátok elcserélni. mondjuk még nekünk szerencsénk volt, hogy sok az üres apartman, igy tudtak másikat adni. de ha nem lett volna, akkor sem maradtunk volna ott. én is azért választottam ezt, mert a prosi azt irta, hogy a 2 ágyasak 2 éve lettek felújitva. na de hol ???????
Szia Hadiandi!
Remélem mi azért nem sülünk majd meg, jún 26-án.
Most irigykedem, itt esik egyfolytában és kb. 17 fok van.
Mo. déli része.
Minden kinti infóra vevő vagyok, és hálás köszönet érte!