Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4756
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121619 Üzenet linkje2009-11-18 20:25:04 

Szia Pinga!
Mi 2008-ban voltunk autóval Nei Poriban a Fotini apartmanban. A Dias Zeusz irodánál foglaltuk, csak a szállást. Az apartman csendes helyen volt, mellette nagy parkoló. Az utca végén, tehát forgalom sem volt, csak aki oda jött az közlekedett arra. Három ágyas szobában voltunk ketten, mivel az ár így is nagyon kedvező volt, pedig július közepén voltunk ott. Az apartman nagyon szép, tágas és kényelmes volt. A tenger a szállástól nyílegyenesen kb. 200 méter. Az ára, ha jól emlékszem cca. 130.000.-Ft két személynek két hétre. Április elején fizettünk be 40%-ot, a többit indulás előtt két héttel.

# 4757
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121624 Üzenet linkje2009-11-19 06:12:56  Re:

Pinga írta:
Köszönöm az infokat és végig néztem a videot is. Remélem a két ágyas szobák is vannak ennyire kulturáltak. Negyedszer mennénk neoi poriba nyaralni, de most kocsival a kényelem és a szabadabb kirándulási lehetöségek miatt.
Hátha sikerül- Egyenlöre csak ebben az apartmanban találtam igazán jo szobaárat. Máshol az utazást is ki kell fizetni hiába megyek saját kocsival.
Gondolom az Apollon travelnél gondoltad az apartmant lefoglalni. Ha így van akkor a Dora apartmant jobban ajánlom. Mi kétszer voltunk Nei Poriban autóval. A két említett apartmanban és tényleg csak jókat tudok elmondani. Autóval egyszerűbb és sokkal olcsóbb fakultatív programokon részt venni. Meteórák, Dijon, Tempi völgye, Olympos, és akár Athén is elérhető. És tényleg töredékéért, mint ha az utazási iroda programját választanátok. Ha nem is jövőre, de szeretnék még legalább egyszer eljutni Nei Poriban. Sartinál jobban tetszett.
# 4758
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121630 Üzenet linkje2009-11-19 08:50:02  Válasz a #121624. hsz-ra Előzmény #121624

Mind kettötöknek válaszolok,köszönöm az infokat.
Korábban vagyis 3 szor más irodával busszal mentünk Neoi Poriba, Az összes fakultativ programot végig jártuk már. Ehhez még béreltünk kismotort is és a környéket bejártuk. Kicsit nagyobb távolságokhoz már kocsi kell. Ahogy egyeztettem az irodában, az Apollonnál 115 ezerbe jönne ki a 14 nap a két ágyas kalliope-ban,ez 30 euro naponta,ettöl olcsobb nincs. Ezzel az árral máris megsporolunk annyit hogy kocsival menjünk.Ez az épület lent van már a falu végén a katerina házzal szemben, az ugye másik irodájé.Itt már elég csendes a környék.Este 10-11 után már a motoros gyerekek is leállnak.Az idén Platamonban voltunk,belefulladtunk a zajba éjszakánként,nappal meg átjártunk motorral poriba fürödni le egészen a végére a homokos partra.Tehát sok elömy sok hátrány,minket az érdekel leginkább, hogy a szobák legyenek eléggé kulturáltak,felszerelést meg ugyis viszünk magunkkal amire szükség van.

# 4759
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121832 Üzenet linkje2009-11-29 01:41:37 

Sziasztok!

Már most tervezem a jövő évi nyaralásunkat ,Neoi pori és Platamonas között vacilálok.Ti melyiket javasolnátok?Tavaj Toloba voltunk és hasonló helyet keresek -legyen több étterem ami akár a part mellett van közvetlen,homokos part stb.Melyik utazási irodával érdemes menni és melylik apartmanba?Anett tours is szimpatikus de elötte mindig az Apollonal utaztunk , csak tavaj sajnos picit csalodtunk az egyik szállásukban.

Előre is köszönöm a segítséget.

Böby

# 4760
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121836 Üzenet linkje2009-11-29 13:43:38 

Böby

A személyes véleményemet irom és majd nyilván mások is hozzászolnak. Mi már nyaraltunk mindkét helyen,elöször Neoi Poriban és az idén Platamonban. Platamon egy régebbi település szük hangulatos utcákkal állando zsivallyal élettel. A partja jo részt köves kavicsos, emiatt mi állandoan átjártunk Neoi Poriba fürödni. Ha szorakozni és forogni akarsz akkor ide mész. Neoi Pori végig kellemes homokos parttal rendelkezik,kicsitt csendesebb föleg a délebbi vége.Élet van itt is azért,de a pihenni vágyoknak jobban ezt ajánlom. Boltokbol éttermekböl kajáldákbol van böven a parton is mindkét településen és van magyar nyelvü kiszolgálás is pár helyen.Az ételek neveit szinte mindenhol kiirják magyarul is.Nekem és a családomnak Neoi Pori jobban tetszik a part és a nyugalom miatt, jövöre is oda kivánunk menni kocsival.

# 4761
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121837 Üzenet linkje2009-11-29 13:48:06 

Még annyit hogy Anett tours és alkalmazottai nagyon segitö készek,Anett és családja egész nyáron Platamonban vannak,segitenek mindenben,teljesen családias az élet velük. Az Apollont mi jövöre probálnánk meg az olcsobb apartman árak miatt. Igy saját kocsival tudnánk menni és többet kirándulni.
# 4762
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121843 Üzenet linkje2009-11-29 16:52:45 

2008-ban Nei Poriban voltunk, míg a báttyámék Palatmonasban. Ők is mindig Nei Poriba jártak fürdeni. Mi meg vacsizni Platamonasba. Ha autóval mentek nincs nagy távolság, így mindegy hová mentek. Nekünk Nei Pori sokkal jobban tetszett.
Anettéknál (vagyis egy partnerüknél) ők úgy jártak, hogy lefoglaltak egy apartmant és mire odaértek másikba költöztették őket. Nagyobb távolságok lehetnek Platamonasban a parttól. Nei Poriban minden közel van a parthoz.
Eddig kétszer voltunk Nei Poriban, de szeretnék még visszamenni oda icon_smile.gif

# 4763
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121854 Üzenet linkje2009-11-30 18:10:43 

Kedves Pinga-Vitibogi!
Nagyon szépen köszönöm az infokat, a videót is megnéztem és nagyon tetszet.Az nem baj ha csendesebb egy picit ,mert úgy is pihenni megyünk.Már nem vagyunk az a bulizos típusuak inkább esténként szeretünk beülni egy-két jó kis étterembe a part mellett.Még nem tudni ,hogy kocsival vagy busszal mennénk , mert a kocsis úthoz még nem nagyon van tapasztalatunk eddig mindig busszal mentünk.Ti melyik apartmanba voltatok?Én olyat szertnék találni ami azért nem egy lyuk ,mert sajnos tavaj Toloba csak annyi helyünk volt ,hogy a börönd épp befért de mi már alig tudtunk mozogni. icon_lol.gif

Üdv:Böby

# 4764
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121857 Üzenet linkje2009-11-30 19:26:18 

Böby77 írta:
Kedves Pinga-Vitibogi!
Nagyon szépen köszönöm az infokat, a videót is megnéztem és nagyon tetszet.Az nem baj ha csendesebb egy picit ,mert úgy is pihenni megyünk.Már nem vagyunk az a bulizos típusuak inkább esténként szeretünk beülni egy-két jó kis étterembe a part mellett.Még nem tudni ,hogy kocsival vagy busszal mennénk , mert a kocsis úthoz még nem nagyon van tapasztalatunk eddig mindig busszal mentünk.Ti melyik apartmanba voltatok?Én olyat szertnék találni ami azért nem egy lyuk ,mert sajnos tavaj Toloba csak annyi helyünk volt ,hogy a börönd épp befért de mi már alig tudtunk mozogni. icon_lol.gif

Mi eddig mindig autóval egyénileg utaztunk. Sok-sok rosszat lehet az autós utazásról olvasni, de annak aki betartja a KRESZ szabályit és nem száguldozik, nincs mitől tartania. Még eddig semmi gondunk nem volt.
2006-ban a Kalliope-ban, 2008-ban a Dora-ban voltunk családi apartmanban (5-en voltunk). Ezek elég tágasak mindkét helyen. Azért a Dorát jobban ajánlom.

# 4765
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121859 Üzenet linkje2009-11-30 20:27:51 

Szia Csaba!

Nagyon köszi , a Dora apartmanról már sok jót hallottam meg a képek alapján se rossz.Nekem még friss a jogsim és így a kreszet én még igen betartom. icon_lol.gif
Visszont láttam egy régi Görög falut panteleimonast ami nagyon tetszik,milyen messze van Nei Poritól?

Böby

# 4766
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121877 Üzenet linkje2009-12-01 17:33:58 

Böby77 írta:
Szia Csaba!

Nagyon köszi , a Dora apartmanról már sok jót hallottam meg a képek alapján se rossz.Nekem még friss a jogsim és így a kreszet én még igen betartom. icon_lol.gif
Visszont láttam egy régi Görög falut panteleimonast ami nagyon tetszik,milyen messze van Nei Poritól?

Böby
Ha az amire én gondolok akkor a közelben van. Platamonas mellett. Autóval talán 5perc
# 4767
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#121879 Üzenet linkje2009-12-01 20:34:32  Válasz a #121877. hsz-ra Előzmény #121877

Szia Csaba!
Biztos, hogy jóra gondolsz. Az Olymposzos kirándulásokon ott szokott lenni az ebéd. Előtte séta, amíg az étteremhez érünk és akkor lehet látni az elhagyott, összedőlt házakat. A kilátás valóban páratlan a tengerre!

# 4768
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122041 Üzenet linkje2009-12-09 20:56:31 

Böby77

Mi jövöre julius közepén 12-i ndulással mennénk 14 napra,valoszinüleg két kocsival vagy egy kocsi és egy nagymotor. Már az uj kocsit is megvettük hozzá.Ha összejön egy karaván akkor nagyobb a biztonság.Nyilván lesznek többen is ebben az idöpontban akik utaznak.Remélhetöleg tudunk itt egyeztetni.

# 4769
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122043 Üzenet linkje2009-12-09 21:33:46 

Szia Pinga!

Hát az jó lenne ,már csak azért is mert mi még soha nem voltunk kocsival Görögbe ,eddig mindig busszal mentünk.Bár mi egy picit későbbre terveztük az indulást(július 26 körül) ,de még ki tudja mi lesz belőle! icon_biggrin.gif

Ui:Jamasz Írtam privit!

# 4770
Jamasz
Törzstag
Törzstag
541 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#122045 Üzenet linkje2009-12-09 22:32:26  Válasz a #122043. hsz-ra Előzmény #122043

koszi. Mar valaszoltam is ra.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 317 318 319 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu