Végre ma sikerült lefoglalnom a szállásunkat Nei Poriban. Mi már ezer éve ott nyaralunk, de most egy számomra tök ismeretlen irodán keresztül foglaltunk szállást. Elég kevés kép van az apartmanról és nem tudom beazonosítani, merre lehet... (az Aeolus-nál sem tudták megmondani) ezért szeretnélek megkérdezni Titeket, tudja-e valaki merre van pontosan a Mytikas apartman? Állítólag egy Mytikas nevű szupermarket felett, de most az sem ugrik be, hogy merre lehet...
Köszi a segítséget.
#1740652011-08-24 17:18:15 Válasz a #174046. hsz-ra
Köszönöm! Akkor az Anett Tours-szal nem megyünk. Pedig ott az Erika segített mindenbe nekünk (orvos, gyógyszer, fakultatív, stb...) mert a Bejjának épp nem valami fényes napjai voltak.
Sotiria apatmanról vélemények esetleg, akik idén voltak?
Mi 2008-ban, nászúton voltunk Nei Poriban, és szinte minden nap gondolunk rá. Azóta született egy kislányunk, aki most 14 hónapos, így csak jövőre tervezzük ismét. Már alig várom!!!!
Kérdésem, hogy kisgyerekkel milyen busszal kimenni? Volt aki be merte vállalni a buszt egy 24-26 hónapossal?
Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Mi júniusban voltunk Nei Porin busszal és a velünk is sok gyerek utazott. Ahogy Sancho is írta volt, amelyiknek be nem állt a szája (), mások egész csendesen tűrték az utat, volt egy 3 gyerekes család is (olyan 2-7 év közötti gyerekekkel) és volt egy egész pici babás család is (kb. 6-7 hónapos lehetett), de egyikükkel sem volt gond.
Anikó
Ezt én is alá tudom támasztani amit az "AniFeri írt, mert együtt utaztunk a buszon oda-vissza.
Sőt egymás mellett volt a szobánk ...
Mi 2008-ban, nászúton voltunk Nei Poriban, és szinte minden nap gondolunk rá. Azóta született egy kislányunk, aki most 14 hónapos, így csak jövőre tervezzük ismét. Már alig várom!!!!
Kérdésem, hogy kisgyerekkel milyen busszal kimenni? Volt aki be merte vállalni a buszt egy 24-26 hónapossal?
Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Mi júniusban voltunk Nei Porin busszal és a velünk is sok gyerek utazott. Ahogy Sancho is írta volt, amelyiknek be nem állt a szája (), mások egész csendesen tűrték az utat, volt egy 3 gyerekes család is (olyan 2-7 év közötti gyerekekkel) és volt egy egész pici babás család is (kb. 6-7 hónapos lehetett), de egyikükkel sem volt gond.