#1418622010-06-30 21:02:25 Válasz a #141839. hsz-ra
Ugye jól emlékszem,hogy NeiPoriban van LIDL?Vagy nem itt olvastam?Annyira ráálltam a mit nézzünk meg és mikor mit csináljun dolgokra,hogy ez valahogy kiesett a fejemből!
#1418332010-06-30 17:33:03 Válasz a #141802. hsz-ra
A héten volt ideje melegedni a levegőnek.Azt mondták a tenger 26 fokos volt,de mikor kijöttek majd megfagytak!Mostmár mi indulunk lassan szóval szuper idő lesz.Mondom én az örök optimista!
#1417332010-06-29 21:05:44 Válasz a #141590. hsz-ra
Ismerősöm jött haza nemrég Sartiról és bizony vihar volt meg jó hideg!Akik Korfu déli részéről jöttek haza egy hetes esőről számoltak be.Nagyon remélem,hogy mostantól jön a jó idő és a nyár!
Reméljük arra felé jó idő lesz. Elhiszem hogy be vagytok sózva én is be vagyok, pedig még 48 nap van az utazásig. Ne aggódj majd Zeus gondoskodik a napsütésről
Andi!
Én el szeretnék köszönni mert nem leszek 4-5 napig.
Tehát jó nyaralást kívánok és csokik legyetek.
Remélem csiga lesz az a 2 hét és ha nem telik el.
Üdv: Robi
#1415102010-06-28 20:23:49 Válasz a #141503. hsz-ra
Köszi bonci!
Fel vagyunk szerelkezve mindenféle védelmi eszközzel!Iszonyatos pörgés van mindenki izgatott.Nem egyszerű 4 embernek 2 hétre csomagolni munka mellett!Bánja fene mikor 4 nap és indulunk!Remélhetőleg ott jobb idő van.Kolléganőm jött haza Olaszországból és szinte fáztak.Én nem szeretnék!
Sziasztok!Platamonas jó választás:)mi a Szerelmemmel voltunk tavaly június végén és nagyon jól éreztük magunkat.Csak 1be csalódtam:nagyon kevés rákot látni a parton,meg kagylót nem is láttunk eggyáltalán... a boltok éjjfélig voltak nyitva,de még éjjfélkor is nyugodtan ehettünk gyrost:)akkor 2.35 körül volt 1gyros.Nagyon szuper hely,de a kutyákkal vigyázzatok,hamar ráakaszkodnak a csajokra:) :)akinek kérdése van,válaszolok szivesen.Képek vannak feltöltve.Sziasztok
Szia Andici!!!
Nagyon jó utat és kellemes pihenést kívánok!!!!
Elhiszem hogy fel vagytok pörögve,én is fel lennék a helyetekben.Az vigasztal hogy eljön a mi időnk is!!!!
Vissza érkezés után várom a sok képet,és a beszámolót.
Üdv:soma