#1738262011-08-22 14:26:51 Válasz a #173824. hsz-ra
Helló "Eramama"
Nagyon jól tájékozódj az árakkal kapcsolatban legyen össze hasonlításod az utazási iroda és a kinti kiadó szobák áraival. Természetesen alkudni kötelező. Én nagyon sokáig jártam a Zorba utcába mert meg voltam elégedve, csak sajnos nem tudom az idén mi történt az én Manolám- mal nem tudtam vele kapcsolatba lépni, és mikor kint voltam júni-ban akkor sem találtam otthon soha. És rendezetlen volt az apartman környéke, ami máskor az egyik legszebb apartman volt. AGGÓDOM..miatta.
#1738242011-08-22 14:20:27 Válasz a #173804. hsz-ra
"dinnyebubus"
Meglátod milyen gyorsan kiértek Görögországba, ezt már szeretem mikor lázba hoz az én szeretet Nei Pori-m. Csak így tovább, érezzétek magatokat nagyon jól, és jó utat oda-vissza, majd élményekkel teli, várunk benneteket itt a fórumon, addig is gondolatban veletek leszünk....Hurrá Nei Pori-mert ezt nem lehet megunni.
NEM AKAROK 38 fokba itthon úszni saját levemben a munkahelyemen!! Visza akarok menni NeiPoriba!! Alig várom már a jövő nyarat, és tuti,hogy két turnusra fizetünk be. Esetleg tudja valaki az Andonia apartman tulajdonosának a telefonszámát? Szerintetek honnan tudnám kiderítani? mInt kiderült az Övéké az apartman, és a szüleié egy utcával feljebb van, a központ felé, szép nagy sárga, két szintes apartmanház.
Ha valaki megy az Andoniába, megtenné,hogy megkérdezi. Fekete hajú fiatal hölgy, két kisegyereke van, egyedül ő beszél angolul, nagyon kedves. Hátha nem kellene utazási irodán keresztül foglalnunk. Szerintetek van esély rá?
Látom már többen elindultak ma. Mi csak estefelé fogunk, még be sem csomagoltam, viszont az eddigi nyugalom átváltott izgatottságba, úgyhogy már nagyon várom, hogy ott legyünk.
Én is nagyon jó utat ill. nyaralást kívánok mindenkinek.Szívesebben izzadnék én is inkább Nei Poriban a tenger mellett,mint a munkahelyemen,de sajnos ezt dobta a gép,meg hát meg volt az én időm is.Szerintem nagyon jó időtök lesz.
Jó utat az indulóknak,és üdvözlöm a parton Pakót a szenegáli faszoborárust,és Siphont a bangladesi hennást!
nézegettem a többiek albumait és bizony láttam ismerös arcokat,évek ota ugyanazok a srácok hordják a fánkokat a parton,persze mindig eszünk, valahogy le kell nyomatni a sos vizet
a jol megbarnult árus fiuk arcát nem tudtam megjegyezni,mintha minden évben másokat látnék
#1737142011-08-21 13:39:49 Válasz a #173709. hsz-ra
"csabinaagnes"
Ha hamarabb össze "futunk" itt a fórumon akkor már régen Nei Pori lett volna az egyik legkedvesebb helyetek...minden szemszögből. Úgy anyagi mint más jellmzők.
Üdv Gyula!
#1737122011-08-21 13:36:17 Válasz a #173709. hsz-ra
Köszönöm Kedves Ági a hozzám írt válaszod, örülök, hogy nem okoztam csalódást, egy kicsit azért zavarba hoztál, mert én nem várok ezért dicséretet, ez kötelességnek érzem hogy az én tapasztalataimat átadjam másoknak és javasolni merjem ami nekem tetszett. Természetesen nagyon sok helyen voltam már Görögországon belül, és nekem Nei Pori jött be a legjobban. Ez nem azt jelenti máshol nem volt jó, és itt Nei Pori-ban nincsenek negatívumok, de a sok pozitívum mellett eltörpülnek. Engem is értek már sérelmek, de mind elfelejtem mikor eme hely jut eszembe!
Mert Nei Pori számomraegy csodálatos hely....
és ezt nem lehet megunni
Én csak az igazságot írtam le, és nem érdekel más véleménye. A dolog lényege, hogy nekünk nagyon tetszett Nei Pori, és mi jól éreztük ott magunkat. Van összehasonlítási alapom a Görögországi üdülő helyek között, de eddig ez tetszett a legjobban. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Korfu is a kedvencek között van, de sajnos az már anyagilag nem elérhető számunkra. Nei Poriba is a véletlen folytán kerültünk, de ha jövőre sikerül biztos hogy ismét oda megyünk. Paraliára szerettünk volna menni, de ere az időpontra már nem tudtak egy apartmanba sem 4 szobát adni, és ott ajánlották Nei Porit. Gondoltuk megpróbáljuk, végül is mindegy csak tengerpart legyen a közelben. Nem bántuk meg!!!!
A beszámolót tegnap megírtam, és el is küldtem. A moderátornál lehet, bár nem igazán vagyok vele tisztában, hogy hogyan is zajlik ez a folyamat. A gépen írtam meg egy szövegszerkesztőbe, aztán onnan bemásoltam a szövegküldőbe, és elküldtem. Ekkor kiírta nekem, hogy továbbítva a moderátornak. Bízok benne, hogy hamarosan olvashatjátok.