Nem tudom milyen gyakoriak, én azt az egyet láttam. A többit mesélték. Ez Paraliától 30 km-re lehetett, egy kis faluban. Sztem a tengerparton nincsenek.
Pöpi!
A laiki a piac? Nekünk bazárt mondtak, hogy így kérdezzük- hát mindenki csak lesett, nem sok magyarázatot kaptunk.
Az utolsó állomás messzire van még a sétálóutcai megállótól?
A másik kérdésem: A Champion boltba érdemes bemenni? Tavaly nem volt kedvünk ott leszállni a buszról, azt hittük, hogy sportbolt, mint nálunk, hááát most olvasom, hogy nem egészen az, aminek gondoltuk.
Azért kérdeztem, mert tekiket, madarak szeretnénk megnézni és a sólepárlót is meg akarjuk nézni és arra lettem volna kiváncsi, hogy számíthatok rájuk útközben.
Pöpi nem bántottál meg, bár sajnálom szegény kigyót. Bár én sem rajongok annyira értük. Bár simogattam már, az igaz nem volt mérges. Nekem a mérgükkel van gondom, amúgy semmi bajon nincs velük.
laiki, meg bazar is piac, de a gyakoribba laiki.
A Champion pedig egy nagy szupermarket. Vannak benne jó dolgok, ruhák, elektromos kütyük, mindenféle, persze élelmiszer is. A görögök mániája, hogy egy csomó termék mellé ajándékot adnak. Nekem innen van szupi strandruhám, táskám stb, erre utazom
De ha vásárolni szeretnétek átviszlek szívesen, mert mindennap arra járok. Majd megbeszéljük
Én tavaly 20 euróért nagyon szép bõrtáskát vettem abban a táskásboltban, ami a szekeres étteremhez van közel. Most is azt hordom. Nyaralni egy nagyobbat viszek,mert abba nem fér bele a cigi, amit a "Dutyibótban " veszek.
Nekünk azt mondták, hogy a szombati piac a nagyobb, amit mi nem találtunk meg.
Én is vettem tavaly szép nagy csili-csálé bõrtáskát, jó drága volt, le se írom mennyi, de imádom. Minden belefér, még én is, ha nagyon akarom:)
Nem jön valaki Paraliára június 15-én a Németh Travellel?