akkor nem túl sokat drágult a benzin tavaly óta, csak a forintunk ér sokkal kevesebbet.
Tavaly is ennyi volt Kefalonián?
Mi Tolo környékén 1,63-1,67 között tankoltunk, persze benzint.
A délebbi részeken láttunk bőven 1,8 felett is, de ott nem tankoltunk
Csatlakozom én is.
A héten fizettük be az előleget az Ibusznál, júl. 30-tól megyünk Lassiba:)
Már nagyon várom. Esetleg jön még valaki ebbe az időpontba?
Lassi-ból át lehet sétálni Argostoli-ba a fővárosba? Fisckardó kb hány km-re van Lassitól?
Üdv Moncsi
Szia Moncsi!
Úgy alakult,hogy mi is Lassiba megyünk,csak korábban mint Ti,július első 2 hetében.Sajnos sok infót én sem tudtam még begyűjteni magáról a településről,minket pl.érdekelne,hogy van-e pékség vagy csak a boltokban lehet venni pékárút,van-e kerékpár kölcsönző stb. Annyit már találtam,hogy kb.negyed órás kényelmes gyaloglással be lehet érni Argostoliba.Főleg angol véleményeket olvastam,azok szinte mind pozitívak,szerintem szép lesz,jó lesz Ha bárkinek van tapasztalata a hellyel,apartmanokkal kapcsolatban,szívesen olvasnék róluk.
Előre is köszönöm,üdvözlettel:
Napfény
#1853882012-05-25 16:25:16 Válasz a #185298. hsz-ra
Szia Zsófi!
Én Skalán vagyok a vendégeimmel de sokszor csatlakoznak hozzánk egyéni utasok kérve hogy ..szeretnének velünk tartani ..aminek természetesen nagyon örülök
Minden kirándulást én viszek így mindenkire figyelve ,infóval ellátva élményben gazdag fakultatív kirándulásban részesül aki velünk tart.
#1854212012-05-26 11:49:25 Válasz a #185388. hsz-ra
Kedves Marcsi!
Nagyon köszönöm, hogy reflektáltál, és lehet, hogy szükségem lesz a "táncrendedre" a június 25-i héten, mert mi próbáljuk megtervezni, hogy mikor hova és hogyan megyünk, s nagyban befolyásolja a fakultatív amit kinéztünk...
Az utazási irodám még nem tudja hogy mi mikor lesz, de ha rosszul jön ki, lehet hogy megkeresünk Téged, Titeket és csatlakozunk hozzátok.
Korábban már írta egy kedves Fórumozó a Grand T. fakultatívok napjait, visszanézem...
Már csak 30! ))) Juppppííííííí
#1854232012-05-26 12:17:56 Válasz a #185354. hsz-ra
Ma ujra super időnk van ,és az új utaskáink örülnek hogy itt vannak és csobbanhatnak végre
Valóban tavaly május első hetétől nagyon super időnk volt..szerintem az egész világon mindenhol változik az időjárás....de itt a nyár és ez a lényeg:)
Jó hétvégét mindenkinek!