Sziasztok!
Tegnap telefonáltak a Grand Tourstól, hogy nem jött össze az első turnusra a létszám Zakynthosra, és felajánlottak több választási lehetőséget Zakynthosra, Korfura vagy Toloba, több időpontban, ugyanazon az áron. Sajnos ez bárhol előfordulhat, és szerintem egyébként nagyon korrektek voltak! Végül - mivel már nagyon beleéltük magunkat - maradtunk Zakynthosnál, csak két héttel később, és (némi válogatás után) egy négy személyes apartmant kaptunk, mert a kicsik elfogytak. Mivel nem kellett ráfizetni, így csak azért vagyunk elkeseredve, mert többet kell még várni az utazásig, különben inkább jól jártunk!
Úgyhogy továbbra is csak ajánlani tudom őket!
Szia Évike!
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon jó utat és kellemes hajókázást kívánok a Niluson. Kívánom, hogy minden klasszul sikerüljön és jó időtök is legyen. Vigyázzatok magatokra és egymásra! Aztán tessék rendesen visszatérni a Hellas imádók táborába. Nem nézzük egyébként jó szemmel ezt a kicsapongást, mert ebből Ti minket kihagytok.
Elismerem, csak az irígység beszél belőlem
De jó. Ne törödjetek a mi lelkünkkel és tényleg baromi jól érezzétek magatokat.
Sok Josza és Cilla
Szerencse kérdése. Mi is egy hasonló cégnél foglaltuk le a legelső görög utunkat és nagyon csúnyán átvertek. Azóta mindíg alaposan utánajárok és a kiválasztott cég saját irodájában foglalom le az utat. Az elmúlt években nem is volt gond.
Remélem idén sem lesz az IBUSZ-al. Még velük soha nem utaztam. Kíváncsi leszek rá!
Az meg persze hogy nem mindegy, hogy mennyi a szállás, pláne úgy, hogy minden éveb kocsival megyünk és ugye a benzin meg az autópályadíjak is ott vannak felmerülő költségként.
Én eddig egyszer sem néztem, hogy melyik irodával kötöm a szerződést, még egyszer sem ejtettek át. Minden évben ugyanazon utazásszervező cégen keresztül foglalok szállást, de ugye ettől függetlenül mindig más és más utazási irodán keresztül kapunk apartmant. Remélem érthető voltam.