A raki az egy pálinka féle, igen erõs. Krétán inkább ezt adják és nem az oúzót. Mi vettünk is két lityit egy boltban, mely házi készítésû volt. Ez ott található Makri fõutcáján (lehet, hogy már Analipsi területén) jobb kéz felõl. Egy hordóból lehetett csapolni a kóstolót. Nem sajnálták, a fiúk fejenként legalább másfél decit megittak.
õõõõõ...mi az a raki? (hú, de lúzer lehetek..), amúgy meg szegénykém nem vezetett már rég óta, így kétlem, hogy most és pont a görögöknél akarná ezt felfrissíteni.
Amennyiben szereted a rakit, akkor a kedves nejed vezessen hazafelé, mert bizony nem sajnálják a kaja után. Mi alig bírtuk elpusztítani, de szerencsére csak pár házzal volt messzebb az apartmanunktól, így megbírkóztunk vele.
Muszáj nektek a kajáról beszélni,? nem lehetne a tájról, kirándulásról....stb.?
SOS lekéne fogynom, de így nem tudok, ha még ti is a kajáról fecsegtek.
Judithka
Most nem tudok képet feltenni az Italien restaurantéról ( a munkahelyi gépemen van), de ott hatalmas adagokat kaptunk. Alig bírtuk megenni a kajákat. Zsebkuty és én is írtam már róla egyébként. Ez a tengerparti sétányon van Makriban, de a fõútról is megközelíthetõ, mert a "hátsó fele" oda nyúlik ki.
Én nem akadtam ki, hiszen mint láttad én is 90 kg körüli dundus vagyok. Lehet, hogy ennek köszönhettem a nagy adag kajákat Krétán?
hol adnak a tömeghez mértékû kaját? térképet is kérek..
gondolkoztam, hogy ismét nekiesek a Tözsér könyvének (még nem adtam fel), de inkább a képeid nézegetem a fórumon. nagyon szépek. Remélem a párom is fog szépeket cisnálni odakünn
És ugye Neked is csak a 20 kg feletti túlsúlyra kellett volna fizetni???
(Te tudod Zsebkuty, milyen 90 kilóról írnak a fiúk?)
szia nonika,
hát a hatalmas pocak által nyújtott túlméretezett testtömegrõl...
nad einkább legyen a téma kréta...abban jobb vagyok..fõleg a kérdésekben,. mint pl beszámoló?..