Sziasztok köszi Moncsi a tippeket már körülnéztem mindenhol és sok jó dolgot találtam.Én még mindig az idõjárástól félek egy kicsit nem igazán találtam olyan oldalt ahol irja Parália idõjárását is.Már nagyon várom hogy ott legyek.
Köszönöm szépen soraidat!!!
Nagyon megnyugtattál,bár eddig is sokan mondták,hogy jó ez az utazási iroda,de így indulás elõtt különösképpen jól jönnek az ilyen üzik!Annak is nagyon örülök,hogy mostmár tudom,melyik irodát kell keresni kint!Skiathost már hónapok óta beterveztük,a világért nem hagynám ki!!!
Ha hazajöttünk,biztosan élménybeszámolok majd!
Szia moncsi!Amikor odaértek aznap délután az idegenvezetõ megkeres benneteket.Minden apartmanba elmegy és ad majd egy prosit a fakultatív programokról.Megmondja hol,melyik utcában van az irodájuk és aznap ott be lehet fizetni,vagy másnap személyesen odamegy az apartmanhoz.Tavaly 3 fakultatív programra ha befizettél ingyen volt a görög est.Ingyen belefér egy esti programnak oké de véleményem szerint nem érdemes befizetni rá. Skiathos nagyon szép,engem annyira megfogott,hogy elhatároztam innentõl kezdve csak görög sziget. A hajón lesznek programok,tánc...még a kapitány is táncolt!A szigeten ha kiköt a hajó lesz idegenvezetés de megmondom õszintén mi és még egy páran otthagytuk a csoportot és egyénileg jártuk be a helyet.Megmondják úgyis,hogy mikor van találkozó,a hajót megismeritek és sokkal jobb ha így járjátok be a fõvárost.El nem fogtok tévedni!!! Fürdõruhát vigyetek magatokkal mert visszafele kiköt a hajó és lesz fürdési lehetõség.A helyetekben a Meteórákat sem hagynám ki és az Olympos is nagyon szép.A képeim meg tudod nézni a fotóalbumban Paralia 2005 alatt,igazából inkább Meteóra és Olympos van rajta.Paraliának látod pár képen a partját is.Sokkal több kép van csak azokon rajt a család és nem akartam ezeket feltenni.
Skiathos mellett még Thesszalonikit és a Meteorákat terveztük be,az Olymposon még gondolkodunk,bár inkább arra hajlunk,hogy oda is ellátogatunk!Remélem minden belefér az idõnkbe,mert persze strandolni is szeretnénk
Kösz az infókat a kinti szervezésrõl!
Ti ellátogatattok Nei poriba és Platamonba?Mi a párommal úgy tervezzük,hogy oda robogóval megyünk,ha kivitelezhetõ...
Szia moncsi!Olympos csak egy fél napos program 8-13-ig kb.Paraliához nagyon közel van megéri elmenni mert nagyon szép.Skiathos 1napos program de ott is van lehetõség fürdeni! Mi csak Olymposon,Meteóráknál,Skiathoson voltunk a többi nap pihenés volt.
Marta!A Tapasztalatok/Mire vigyázzunk alatt írtam a napallergiával kapcsolatban,olvasd el.Nyaralás elõtt mindenképp ajánlom a szolit mert enyhe napalergiánál fokozatosan felkészíti a bõrt.Elõször a legkevesebb idõvel kezd és pár alkalom után emeld az idõt!Hidd el jó a szoli rá!
A parton egész nap árulják a fánkot,jönnek-mennek a fiúk,feltétlen kóstoljátok meg nagyon finom! Az egyik fiú Jorgos nagyon rendes,teljesen jól beszél magyarul mert a felesége magyar,Szegeden él.