#1044832009-06-14 20:53:06 Válasz a #104413. hsz-ra
Sziasztok!
Egy kicsit legyünk tárgyilagosak Bár a kifolyó víz valóban tűzforró, (igaz láttam ott pár emberkét aki bírta, biztos azbesztből volt a bőre ) de a távolabbi rész már egyáltalán nem az. Aki nem a leválasztott medencében akart "pancsizni" , az találhatott helyet ettől jobbra vagy balra a parton, akár a sziklafal árnyékában is (délután). A kénes szag sem elviselhetetlen, szerintem...
Üdv
Hát ez állati pech! Valószínű azok a "rendetlen kecskék ugrándoztak addig amíg leomlott a fal"!
Ott tartózkodásom alatt, "mindig attól rettegtem", hogy az ölembe pottyan előbb-utóbb egy kecske, a tengerfölé magasodó függőleges szikla falról!
Elnézést mindenkitől, akit hiába izgattam fel a Thermal-lal, mert nekem páratlan élmény volt annak idején és szerettem volna másoknak is felkelteni az érdeklődését ez iránt!
Csak remélni tudom, hogy mielőbb újra megnyitják a fürdőhelyet és minél többen eljutthatnak mások is -e számomra igen kedves helyre!
#1040852009-06-11 07:27:11 Válasz a #104027. hsz-ra
Szia Jimko!
Köszi a jó tanácsot, de sajnos tmg02-nek igaza van, sziklaomlás miatt nem látogatható,valószínűleg az idei szezonban már nem is lehet füfdeni ott. Ez teljesen biztos.Egy másik fórumoldalról az egyik utas most hétfőn utazott ki a férjével és sms-ben írta ezt az információt.Egyébként jó idő van, 30-33 fok.
Ha Kosra mentek, feltétlenül keressétek fel Thermalost! Ez egy forró vizes természetes thermál fürdő a tengerben,
amit az aktív vulkáni tevékenység éltet!
Az egész környék egy hatalmas pezsgőfürdő! Kos várostól nincs messze! Gyakorlatilag az út ott véget ér!
Érdemes kora reggel, vagy alkonyatkor menni, mert akkor már nincs se nagy meleg, se nagy tömeg!
Hétfőn indulunk Kosra!Már teljesen utazási lázban égek, bőrönd elővéve, ruhák kimosva, kivasalva, már néhány dolgot el is kezdtem elpakolni, hogy ne minden a hétvégére maradjon!Remélem jól fogjuk magunkat érezni!Ha visszajöttünk mindenről beszámolok!!!!
Indul valaki rajtunk kívül hétfőn (15-én)?
Üdv mindenkinek!!
Köszönöm a linkeket. Minden információt megtaláltam. Nagyon jókat írt mindenki a szállodáról, így még jobban várjuk az egy hét múlva esedékes indulást!
Sziasztok!
8.-án indulok két hétre Kosra, a Hotel Continental Palace-ban lesz a szálás. Van a szállodával kapcsolatban valami tapasztalatotok? Valamint az ellátás (reggeli-vacsora) minősége érdeklene, valamint, hogy mi van benne (svédasztal, menü, pia?)...
Köszi előre is.
Már nem igen fogsz találni akciós utat, mert azokat általában április közepéig, végéig lehet foglalni. Szerintem érdemes lenne majd last minute ajánlatokat nézned, biztosan lesz a jelenlegi helyzetet figyelembe véve.
Tud valaki esetleg kedvezményes utazást Kosra. Aug. 31-én utaznánk 2 hétre a Neckermannal, de erősen gondolkodom, hogy leváltom őket, mivel nagyon nem korrektek az utasokkal (+8%).