Sziasztok! Én még teljesen új vagyok itt,mert nemrég regisztrltam, olvastam az eddigi infokat,és nem akarom elhinni,hogy létezik ilyen segítõkész csapat !!!Különösen a Pöpi,csoda hogy van türelme .Mi idén jul-ban megyünk Paráliára életünkben elõször,pedig már túl vagyunk néhány x-en .nekem is lenne majd jó néhány kérdésem,persze csak fokozatosan,mert nem akarok túl bugyutának tünni : .Elsõre:mivel eléggé "hófehérke" vagyok,kell-e elõszolizni,és milyen faktorszámú és márkájú napozószert vigyünk és mennyit 7 napra.Az autóbusz uttól parázok kicsit valahogy csak kibírni ugye?
Szia Helena!
Bármikor mentek, nagyon erõsen tûza nap. Vigyetek magatokkal mindenképpen fejfedõt, könnyen napszúrást lehet kapni. Minél nagyobb faktorszámú,a nnál jobb sztem a krém. Elõtte lehet szolizni. Én már nem szoktam, mert nagyjából érzem hola határ a bõrömnek, fokozatosan szoktam barnulni. Sokaknak kijöna napallergiájuk, erre fenistil+ calcimusc koktél jó szokott lenni, meg vannak erre már külön krémek is. Kint is lehet kapni sokfélét, én nivea karotinosat szoktam használni. Ami elõsegítheti a barnulást, az a karotinos kapszula. A Dm-ben lehet kapni, egy doboz kb 7-800 forint, és tényleg könnyebbé teszia barnulást, meg tovább megmarad a színetek. Napozás utánit is vigyetek!
Ha meg leégtek csúnyán, akkor irány az orvos, szupi krémeket adnak nektek tök ingyen, ha van biztosításotok. És nem kell félni a nyelvtudás miatt, szinte mindenhol van magyar tolmács.
Üdvözlünk Téged itt közöttünk
Pöpi nagyon rendes és a többiek is.Itt mindenki segít, akinek van tuti infója kérdésedre. Itt mindenki nagyon rendes. Lassan mi már egy nagy család leszünk, szerintem már vagyunk .
Imi! Nem akartam senkit megsérteni,látom,hogy szuper csapat vagytok és mindenki segitõkész ,csak a Pöpi ismereteire hagyatkoznak nagyon sokan,amit nem csodálok,Õ nagyon otthon van Paralián De ahogy írom majd a kérdéseimet nagyon szívesen fogadom mindenki tanácsát,elõre is köszike
Jaj, hasra esni azért nem kell tõlem. Mindig azt írom le, ahogyan én tudom a dolgokat, ha meg lövetem sincs róla, akkor inkább befogom a szám...Én azt a kört ismerem jobban, amiben én mozgok, és a többiek sokszor nekem mondanak újdonságokat, mert õk turista-szemmel másra figyelnek, mint én. Jól kiegészítjük egymást
Legutóbb Pöpi szerkesztette (2008-05-19 08:46:50), összesen 1 alkalommal
Nem védõ beszédet mondtam és én nem is gondoltam erre. Semmi sértõdés, itt ez nem szokás. Mert tudjuk, hogy itt senki nem akar senkit megbántani. Én nem így fogtam fel. Az tény, Pöpi görög infókkal profi. De vannak jó páran akik sokat voltak, többször és õk is nagyon ott vannak...
Szerintetek érdemes a görög estre befizetni? Csak azért kérdezem,mert sokan elég negatívan nyilatkoztak róla, én meg azt hittem a Meteorák után az lesz majd a másik favorit nálam?
Hát, én eddig nem sok jót hallottam róla. Attól kezdve, hogy lepukkant helyre vitték õket, olyan helyre ültették õket, hogy egy oszlop miatt nem láttáka mûsort, hogy tülekedni kelletta avcsoráért, hogy pancsolt bort kaptak, az ásványvíz pedig ásványvizes üvegbe töltött csapvíz volt, a narancslé pedig szörp. Én ezt hallottam, személyesen még nem voltam ilyen helyen. Ouzo állítólag minden hatalmas asztal közepén van egy kis üveggel...
Biztos akad olyan, aki személyesen átélte, hallgassuk meg õket is.
Szerintem viszont jobban jártok, ha elmentek egy olyan helyre vacsorázni, ahol élõ görög zene van. Pl. Paralia és Olympic közöt a Pharos ilyen hely.
Mennyi cuccot érdemes vinni hét napra,mivel busszal megyünk nem akarom a fél szekrényt vinni ,nem akarok miss ladyt sem játszani,de szakadtnak sem látszani ,értitek ugye? Meleg cuccot is kell vinni a joggingon kívül?
Mi tavaly voltunk Paraliaban,és õszintén szólva hatalmas csalódás volt a görög est. Már érkezésünkkor fel voltak készítve az italok az asztalra. Megjegyzem,egyik sem volt behûtve. Száraz fehérbor,víz és valami narancsitalhoz hasonló lötty melegen. A svédasztalos vacsoráról,meg csak annyit,hogy nem éppen csirke farhát volt az elképzelésem.
Legutóbb bonti szerkesztette (2008-05-19 09:23:10), összesen 1 alkalommal