Sziasztok,
Szeretnék infót, véleményt a fakultatív programokról, ki hol fizetett be és meg volt-e elégedve. Evi tours ismerem tavaly náluk jelentkeztünk mint Apollon társ iroda.
köszönöm
Sziasztok!
Mi 2007-ben voltunk Nei Poriban. Az olympusi kirándulásra mentünk el. Litochoro hegyi falut néztük meg, illetve egy szurdokot. Ott vettük az egyik legszebb festményünket!Már nem emlékszem mennyi volt, de azt hiszem nem volt drága, sőt!
Sziasztok!
Köszönöm a Nei Porival kapcsolatos sok információt mindenkinek. Azért továbbra is figyelek, mert a többiek kérdéseiből is sok hasznos információt tudok megszívlelni. Mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok!
sziasztok!
mi május 11-18ig szeretnénk menni
az érdekelne h milyen az idő ott lent ilyen korán, meg milyen árak vannak mennyire hideg a tenger
2 éve jártam már ott nekem a szívem csücske lett
párocskám meg most előszőr fogja látni a tengert
remélem emlékezetes lesz...
Az irodáról sokat nem tudok, de a ház, ha jól emlékszem a központhoz közel a templom melletti utcában Zorba felőli végén található. Jó helyen van, 2 házzal mellette egy zöldséges és egy pékség, ahol a tulaj beszél pár szót magyarul A part kb. 250-300 méter.[/quote]
köszönöm
ez jól hangzik. sajna hadilábon állunk a nyelvekkel.
az apartmanokhoz jár-e napozóágy, vagy úgy kell bérelni ? és mibe kerül a kölcsönzés
Bero! Az apartmanhoz nem jár napozóágy, azok a parton lévő kávézóké, tölük bérelitek a fogyasztásért cserébe.
A piac templom után van, Platamonas felé....
Ha valami kérdésed van, akkor szerintem Broberthez fordulj, ő igazán tud mindent, én nagyon szeretem a válaszait...
Nagyon köszönöm az infokat mindenkitől.
Megnéztem az apartmanról a képeket és nagyon tetszenek egész jól néz ki ,meg nem is olyan kicsik a szobák.Remélem mi is ki tudunk fogni majd ,egy tengerre néző szobát.
Már nagyon várom ,sajnos tavaj kimarad a nyaralásunk és nagyon kivagyok éhezve Görögországra!!!!
Böby
Bero! Az apartmanhoz nem jár napozóágy, azok a parton lévő kávézóké, tölük bérelitek a fogyasztásért cserébe.
Ha valami kérdésed van, akkor szerintem Broberthez fordulj, ő igazán tud mindent, én nagyon szeretem a válaszait...
köszönöm
priviben nem akarom zavarni ,meg örülök mindenki segítségnek. remélem jövőre én is tudok már segíteni
Nem tudja valaki, hogy a Fotisz házban lévő apartmanok (2db ha jól tudom) 2 hálószoba + konyhásak-e?Az Anett Tours oldalán ezt írják csak valóban így van-e.
A szeptemberi időponttal jobban jártok, mivel akkor jobb a tengerhőmérséklet a fürdéshez. Az időjárást elég nehéz megtippelni, mivel volt olyan május, amikor már 30 fok felett járt a hőmérséklet.
A szeptemberi mindig kellemes. Már nem forró, de még bőven lehet napozni. A víz pedig átlag 22-23 fokos.
köszönöm
priviben nem akarom zavarni ,meg örülök mindenki segítségnek. remélem jövőre én is tudok már segíteni
csak nyugodtan kérdezz ha tudom a választ szívesen segítek
Sziasztok!
Még egy-két kérdés.
Érdemes saját napernyőt vinni a partra?Mennyibe kerül a napágy bérlése/fő?
Köszi Böby
Szerintem érdemes, mert azt csak egyszer kell kifizetni De ha busszal mentek, akkor nem érdemes itthonról szállítani, mivel néhány (5-15 mérettől függően) euroért már kint is lehet kapni.
A napágy bérlése a tavalyi évben 1,5-2,5 euro/fő/alkalom volt.