olyan érdekelne , hogy az üdülő telepen van-e vezeték nélküli net? vagy netkávézó ( milyen tarifával), vagy olyan hely ahol lehet wi-fi kapcsolat?
én magam még nem vittem ki gépet, de mások tapasztalata szerint a free hálózat van nincs, vagy gyenge
Azonban ahogy ettika is írta, van két netcafé, valamint a városka déli végén lévő szállodában is hozzáférhető a net. Ha jól emlékszem, akkor ez utóbbiban volt tavaly a legolcsóbb, 2 euro/óra...asszem.
Elnézést, hogy ismeretlenöl zavalak. Hosszas vákogatás után idén Nei Poriba megyünk a fiammal június 25-től 1 hétre busszal nyaralni. Ezzel kapcsolatban örülnék mindne tanácsnak, ötletnek. A fórumot szolrgalmasan olvasgatom közben természetesen, de sajna ritkán van időm a gép elé ülni.
Milyen tanácsaid vannak amit jó megfogadni?
Előre is köszönöm.
Ildikó (borostyan37)
Az első és legfontosabb jó tanács, amit adhatok, hogy jól válogasd meg kivel utazol. Itt a fórumon pozitív megitélésban nem sok iroda nevét látni és ez nem véletlen.
Bár az ár is fontos, de nem minden esetben ez a döntő.
Nekem, ha Nei Pori, akkor Anett Tours Bemmük soha semmiben nem csalódtam
A Jimakos-sal, innen a forumról, tavaly azt hiszem 3-an utaztak, esetleg kérdezd meg őket privátban, hogy mi a tapasztalatuk.
A viták elkerülése végett, személyes vélemény szívesen írok priviben
A másik, hogy nem érdemes semmit itthonról cipelni, ami kint is megvehető. Ez legfőképp az élelmiszerre vonatkozik. Csak annyit pakolj, ami az útra elég. Az első útra vittünk mindenféle felvágottat, zacskós levest, wc papírt, mosogatószer...miegymást. Tavaly az egyetlen ilyen dolog, 1 darab mosogató szivacs volt, mert itthon volt 10 darab és kis helyet foglal
Ja és még egy dolog. Egy jó kenyérvágó kést javasolt vinni, mert az a legtöbb apartmaban nincs.
#1271522010-02-27 07:00:47 Válasz a #127146. hsz-ra
Szia!
Köszönöm a válaszodat. Privát válaszodat is örömmel veszem. Én sem szeretnék felesleges vitákba bonyolódni. Mindenkinek más tapasztalata véleménye van.