Kyriaki király hely. A tulaj mindig mogorva fejet vág ( Vasziljev ), de normális. Ha kell dobok fel két képet.
Tiszta nagyon a hely , ha megtalálom az elsõ napon készült szobafotót akkor felteszem ha kéred ( az utólsó napon kritikán alúli értékelést kaptak a szobafotók )
Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ÉN hol vagyok? Július 21-29-ig remélem, hogy Paralián! Légyszi rögtön felvésni a naptárba! Köszi: bryam Különben nem jöhetsz Pöpi Apartman bryam szobája közelébe sem!!!
Nem tudjátok véletlenül milyen a Kyriakin apartman?
Mi július 15-22 ig mennénk öten.
Az apartman állítólag a fõutcán van és nagy a nyüzsi.
Én kétszer voltam a Kyriakiban,igényes jó hely.Adnak saját kulcsot még a kinti fõbejárathoz is.Öreg fazon a tulaj akit már az elõtte szinte semmiben elflangáló zsenge lánykák se érdekelnek,csak az hogy a dinnye amit épp majszol jó édes legyen...Szóval nemrossz,nem a fõutcán van de majdnem,a nyüzsi nagy ,ugy aludni hogy nem ébreszt fel valami Görög suhanc aki most vett valami dongómotort és zúgatja csak ugy lehet ha beversz az arcodba fél liter Metaxát és épp most csúsztál haza a discoból,és amikor ott voltam 7-8 szor is tudtam igy aludni:-)De tényleg szinte mindenhez közel van,a robogót se kell az utcán hagyni mert oldalra be lehet állni vele,internet kétésfél és háromméter távolságban van mondhatni a teraszról ütöd a klaviatúrát:-)Van kérdés?
csabanyinejutka- nak üzenem nézze meg az email-ládáját nem-e telt meg, vagy adjon új emailcímet, mert a mailer démon-ja mindig hibaüzit küld hogy nem ment el a levél hozzá
Sajna szobakép nem lett csak olyan bombatámadásos ( egy szobában 3 pasi ). Nem merem feltenni.
A konyháról viszont van. Ott is van pici rumli de nem sok ( feltehetõen nem sokat tartózkodtunk ott, csak a hûtõig mentünk a sörért )