#1391152010-06-14 15:18:01 Válasz a #139106. hsz-ra
Szia!
Nem tudom mekkorák a gyerekeid , de nagyon sok családos volt Sartin kisgyerekekkel.
Szép homokos a part ha mást nem homokozni lehet , egy pár szállásnál láttam van hinta meg csúszda , ill. az éttermeknél a parton is van egy játszótér.
A csúszda park amire gondolsz az Szaloniki mellett van én legalább is másról nem hallottam arra felé.
Én a helyetekben biztos,hogy nem Sartin tölteném el a második hetemet , mivel annyi szép hely van és nem messze onnan különböző falvak vagy városok nemtom annak számít e pl Nikti nekem tetszett vagy Vourvourvoru stb..és ha kocsival vagytok akkor simán átmennék Kasszandra félszigetre is vagy eleve ott keresnék a második 7re szállást.
Borosfamily!
Mi is így mentünk, a második hétre már ott kerestünk szállást. Körbejártam kocsival vagy 15 apartmant. A tengerparton, Sari Beachen átlagban 35 euro körül adnak ki apartmant 2 főre, 1 hétre.
Az ófalu részen természetesen ennél olcsóbbak, ott 25 euro az átlagár. Mind szép és rendezett volt.
Aztán végül bementünk a Sithon irodájába, ahol "rendeztek" nekünk egy igen olcsó szállást, 100 euro volt 2 főre 1 hét az Avrában. Bár nem volt olyan színvonalas, mint a többi, amit körbejártam. Mindez június elején volt.
#1391272010-06-14 15:54:15 Válasz a #139117. hsz-ra
Majd akkor vadászunk valami új helyszínt.
Eddig mindíg azok voltak a legtutibb szállásaink akárhová mentünk, amit a helyszínen kerestünk. Most is csak a gyerkőcök miatt megyünk biztosra.
Köszi mindenkinek a sok segítséget!
Most mennem kell, mert ébredeznek.
#1391812010-06-14 18:46:13 Válasz a #138949. hsz-ra
szia Zso84!
a Sarti Beach hoteltől a központ kényelmesen sétálva 20 perc. végig út van, világítással. görögországban tuti biztonságban vagy, nem kell félnetek senkitől!!!!! úgyhogy nyugodtan bóklászhattok az éjszaka közepén is
Lenne egy kérdésem: a pékségekben lehet kapni tartósítószer nélküli kenyeret? Nagyon fontos lenne tudni, mert ha tudunk venni Sartin is akkor nem kellene vinni.
Előre is köszi a választ!
De nekem olyan kellene amiben nincs semmiféle tartósítószer....párom anyukája nem ehet olyasmit amiben tartósítószer,fűszerek...stb. van. Ezért lenne fontos!
ilyen után nem érdeklődtünk, de szerintem a "mindennapi kenyerük"ben semmiféle tartósítószer nincs, mint ahogy nálunk sem. egyik nap este vettük az utolsó megmaradt darabot és már száraz volt mint a franc. ebből gondolom
Értem én....na mindegy, biztos kapunk!
De az tuti, hogy ő nem a "mindennapi kenyerünket" eszi. Majd rákérdezek, hogy pontosan milyen kenyér.
Mert amit tudok az csak annyi, hogy a belseje is barnás színű és keményebb mint egy átlagos kenyér.
#1391922010-06-14 19:35:44 Válasz a #139186. hsz-ra
Timcsi22!
Értem a problémád.
Szerintem ha igényetek van rá,akkor vigyetek ki itthonról
biokenyeret,mert Sartin nincsen bio bolt.
Fagyasszatok is le 1-2-t,hűtőtáskában hátha kibírja az utat.
De a rezsón is tudtok se perc alatt biopitát stb. sütni neki,még tojás se kell
bele,csak bioliszt ,só,pár csepp olaj és víz.Esetleg még egy kis főtt,tört burgony jó bele.
Legutóbb Emici szerkesztette (2010-06-14 19:37:25), összesen 1 alkalommal
talán Graham? vagy korpás? hát azt sajnos nem tudom. mi csak a fehéret ettük. de nagyon sokféle volt. már sajnálom, hogy nem fotóztam le. az tuti, hogy volt ami barnább volt a többinél. hátha valaki tud közelebbit mondani neked.