#1379532010-06-07 18:46:43 Válasz a #137919. hsz-ra
Hello
Neked és minden újnak ajánlanám a visszaolvasást és a kereső használatát Aoleus-ról pl nagyon sokszor volt már itt szó.
A strandokról is volt, de akkor röviden
"Parga közelébe nincs homokos strand"
Ez igaz is meg nem is, a strandok többsége nem homokos de vannak részei ahol igen pl a Valtosnak.
Pár hete raktam be pl pont erről a részről elég sok képet ide.
Illetve a strandok többsége nagyon finom apró kavicsos ami bár előtte énsem hittem volna jobban bejött mint a homokos ugyanis a víz szerintem tisztább viszont olyan aprók a kavicsok, hogy pl teljesen kényelmes feküdni rajta egy sima törölközőn is a fejed alá meg simán összekotorsz egy kupacot, hihatetlen kényelmes és nem megy bele mindehova a homok. Nekünk nagyon bejött.
De akinek mégis teljesen homokos strand kell ott van pár kilométerre Ammoudia az Acheron deltájánál, szintén többször volt róla szó saját fóruma is van.
#1379552010-06-07 19:13:18 Válasz a #137953. hsz-ra
Egyetértek Breki, én is szerettem Pargán az aprókavicsot..
Amúgy a Valtos túlsó vége már majdnem homokos szerintem, ha valaki annyira erre vágyik..
Illetve még Ammudia tényleg nagyon szupi, tengerpart szempontjából az én kedvenvem, lassan mélyülő vííz, puha homokkal...
Jajjjj menni akarooook
jani46 sziasztok Pargások! Mi csütötökön indulunk Pargára a kérdésem a következö: az Aeolus infójában szerepel bizonyos csomagsuly korlátozás /személyenként 2o kg/, ezt komolyan veszik, megmériki a csomagokat?! Ha valakinek már van tapasztalata ezzel kapcsolatban légy szives közöjétek velem. Előre is köszi!
#1379922010-06-08 06:47:22 Válasz a #137985. hsz-ra
Szia Jani46!
Mi 3 éve utaztunk az Aeolussal,nem mértek le semmit,szerintem nem kell izgulni Legfeljebb a hely miatt a buszon,mert mi majdnem lemaradtunk ülőhely-hiány miatt,de ez ma már csak egy rossz emlék..
Szép napot!
Napfény
#1379942010-06-08 07:04:36 Válasz a #137992. hsz-ra
Ülőhely-hiány?? Te jó ég! Akkor mi még szerencsések voltunk h az egyetlen problémánk az volt h a sofőrök egy szót se szóltak magyarul az egész út alatt és szlovák nyelvű filmet tettek be felirat nélkül. Nem szívesen megyek újra velük, de valszeg idén is az lesz, mert az Apollónnak csak 7 napos útjai vannak Pargára, ráadásul amikor mi befizetjük ott már nem nagyon lesz hely sztem.
Szép napsütéses reggelt mindenkinek!
Előre is bocsi, hogy ide írok, de az útitárskereső igen eldugott helyen van, ahová még januárban írtam, ez a rész többszörösen látogatott, ráadásul célirányos. Az időpontunk meg már igen csücskös. Egyrészt mi is segítünk másoknak, de mások is segítenek nekünk, hogy a lefoglalt szálláshelyek megteljenek, meg a buszt se féltelítettséggel fizessük.
Ha valakit érdekel, kéthetes pargai útat IGEN!!! jó áron ajánlok. Árat írni nem akarok, nehogy gond legyen.) 3 jegyű, 1-gyel kezdődik és euróban van - 15 nap)
Miről is van szó?
A suliban, ahol tanítok, minden évben kéthetes tengerparti utakat szervezünk. (többnyire Görögországba - vajon miért is?!) Szeretünk mindig más és más helyekre menni, hogy minél többet lássunk.
2008-ban jártunk Pargán, és a csoport annyira rákattant, hogy visszatapsolták.
Egyrészt gyönyörű a hely, másrészt még annyi minden látnivaló kimaradt vagy ismétlendő, hogy újból idemegyünk. A nagy, klímás busz végig velünk marad, a miénk, így azzal megyünk kirándulni, fél- és harmadáron, mint az irodák. (Korfu, Acheron folyó, Vikosz-szurdok, Kék-barlang, Joannina, Meteorák stb.vagy amit akartok) az előző tapasztalatainkat hasznosítva. Szisztémánk: egy nap strandolás, szabad program - egy nap kirándulás.
Ja! Csomag a ruhásszekrény kivételével hozható.
Indulás: június 19-én, érkezés: július 4-én. Akit ezek után érdekel, írjon e-mailt, vagy pü-t. Sziasztok!
Erika
#1380042010-06-08 08:14:08 Válasz a #137985. hsz-ra
Szia!
Nálunk se mértek tavaly, ne izgulj!
Nekem még a szlovák film se okozott gondot, bedugtam az mp3-at, és bámultam ki az ablakon.. Az nekem nagyon megy
És hogy a sofőrök nem beszéltek magyarul - hát ezt sem tartom nagy problémának, amit kellett azt megértettük, a pihenőknél.
Nekem semmi gondom az aeolussal.
A Sakis még nagyjából normális távolságra van a parttól, a város már kicsit durvább..
#1380052010-06-08 08:20:13 Válasz a #138003. hsz-ra
Erika!
Ti véletlenül nem a Békéscsaba és környéki kirándulócsoport vagytok?
Akik 2005-ben (te jó ég de rég volt) Leptokárián jártak??
Mert akkor én is veletek utaztam..
Jajj annyira jó lenne a 2 hetes Parga, de a szabadság miatt, nekem hosszú