#1393132010-06-15 12:46:11 Válasz a #139254. hsz-ra
Zso84!
igen kétszemélyes apartman volt, méghozzá a 22-es szoba. de akkor meszelték, amikor mi még ott voltunk. persze azzal a penészt csak eltakarták, meg nem szüntették még kívülről, a medence felől is lehet látni, hogy milyen vizes a fala annak a szobának
#1393832010-06-15 18:14:31 Válasz a #139298. hsz-ra
Fate!
Köszönjük szépen, majd megbeszéljük a dolgot, mert tényleg nem szeretnénk a nyakatokon ülni Lehet, hogy elég lesz belőlünk a koktélozás alatt is
De természetesen köszönettel fogadunk minden segítséget és nagyon szívesen megyünk Veletek, hiszen egy jó társaság mindennél többet ér
Hogy ne legyek teljesen off: Sartiról messze van Uranopolis? Robival el lehet menni, vagy inkább hagyjam a dolgot?
#1394032010-06-15 19:10:18 Válasz a #139383. hsz-ra
Szia!
Szerintem azért robival elég húzós elmenni Uranopolisba. Bár ízlések... Én őszintén megmondom, nagyon nem jött be nekünk az a város, iszonyú drága volt, és nagyon sok bunkó emberrel találkoztunk. Bár szépnek szép volt, de láttam sok-sok sokkal szebbet. Nekem még Sarti is jobban bejött, sőt Sarti strandja ezerszer tisztább, mert ott a kikötő miatt azért elég sok részen ronda volt a víz.
#1394052010-06-15 19:14:18 Válasz a #139383. hsz-ra
Ouranopoliba el ne induljatok motorral! még autóval is 1és1/2 óra volt! és tényleg nem egy nagy szám, nekünk is azért volt csak jó hogy elmentünk, mert aznap Sartiba esett az eső és eléggé lehűlt a levegő. de mégegyszer nem utaznék emiatt.
A barátaink a Villa Mariában laktak...nagyon jól néz ki....szép tiszta....kevés bútor,de van minden ami szükséges...és elég modern berendezésű....újszerű minden....kicsit messze van a parttól,de régi kis görög utcákon és cuki kis házak mellett mész le a partra....ami kb.5 perc...szúnyog írtót vigyél mert sok van a szobákban..mi a kiriakisban voltunk,nem volt olyan rossz csak kicsit dohos szag volt,de közel volt minden hozzá...
#1394242010-06-15 21:25:25 Válasz a #139403. hsz-ra
Szia Vaesz!
Múlt évben voltam Uranopolisban, de akkor autóval voltam és Asprovaltából mentem. Azt hittem Sartiról közelebb van. Túl sokat én sem tudtam megnézni, mert nagyon sok túrista volt és a buszok és autók miatt nem tudtam sehol megállni Csak beálltam stikában a buszok mögé egy pillanatra és gyorsan csináltam egy pár képet. Mivel nekem közeli dolog az Athosz félszigeti kolostorok, szerettem volna picit közelebb kerülni hozzájuk. A hajókirándulást azért nem választottam, mert a hajó csak több mint 200 m-re mehet a parttól és a kolostorokat alig lehet látni. Na mindegy. Azért köszönöm, akkor ez kimarad, ha csak nem bérelek valami autómobilt
#1394262010-06-15 21:31:47 Válasz a #139405. hsz-ra
Hadiandi!
Neked is köszönöm szépen. Hát ha ilyen sokan lebeszéltek róla, akkor valóban átgondolom a dolgot Mert ahogy hallottam, van még sok település ahova el lehet robogózni. Fate ajánlotta fel, hogy eljönnek velünk Vourvour-ba Remélem mi nem tapasztalunk esőt. Már nagyon elég volt belőle és most újra esőt mondanak és lehűlést
#1394312010-06-15 21:38:50 Válasz a #139413. hsz-ra
Szia Ízisz!
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. Eddig csak Te tudtál valamit írni erről az apartmanról A séta nem zavar, máskor is voltam messzebb a tengerpattól, de sosem volt ebből gondom. Amúgy is szeretek sétálgatni, úgyhogy még jó is A szúnyogriasztót nem felejtjük el, mert eddig majdnem minden évben a véremet vették... asszem vinnem kell a véradó igazolványom
Nekünk a másik választás lett volna a Kiriakis, de barátosném a Villa Mariát választotta, pedig én a Kiriakisba mentem volna. Most már mindegy
Mi simán elmentünk Marmarasig sőt Nikitiig azon az úton a robogóval igaz 80ccm és ezt csak azért írom , mert nem egy helyen elmentünk olyan párok mellett akik az 50ccm-t választották és mint a csiga .......mi meg repesztettünk ))
Sartiból Nikitiig kb 1,5óra volt az út. Azoknak akiket láttunk sztem nem is jutottak el odáig...vagy ki tudja bér én nem láttam őket
Majd ha lesz időm felteszem a fotóalbumba a képeimet , csak most annyi a teendő idehaza,hogy nem látok ki belőle:(
#1394362010-06-15 21:57:27 Válasz a #139307. hsz-ra
Taccota!
Neked is köszönöm a robogós tájékoztatást. De azért majd a kirándulás előtt megyek egy pár kőrt valami nyugodt helyen Sassost sokan sőt mindenki ajánlja, remélem tényleg nem lesz semmi gond a robogóval. Ha az idő is kedvez, akkor semmi nem zavarhat bele egy jó kis kirándulásba.
Akkor egyelőre Narancspart, Vourvourou és még amit találunk vagy ajánlanak
#1394372010-06-15 22:01:39 Válasz a #139433. hsz-ra
Tina!
Nikiti és Marmaras milyen messzire lehet Sartiról? Robogót én is nagyobbat szeretnék bérelni. Egyszer már béreltem nagy testű Gilera robogót és nagyon klassz volt. Két éve quadot béreltem, de a sejhajom oda lett. Nehéz volt kormányozni és le is volt fojtva, így alig ment