Ildi a képek elsõosztályúak! Dafnival voltatok, azt látom
Bryam, köszke, aranyos vagy! Valószínû nem ilyen gyakran, de fel fogok látogatni ahogy idõm engedi. Elég hulla szoktam lenni nyáron, mert egész nap rohangálok és beszélek és beszélek...
Még nem jelöltelek be. Majd holnap, mert mindenkin végigmegyek és arra most nincs idõm. Tanulok, még ha nem is úgy tûnik. Ez a totyik elviszi a figyelmet
Mit kulcs?????Mint a filmekben az ujjlenyomatodat meg a szivárványhártyádat fogja ellenõrizni egy kütyü az ajtõ elõtt...ne legyél már gyerekes Ha építtetek valamit, akkor az olyan lesz, hogy na.
Szivárványhártya ?? Az nekem másnaposan mindig más mint mondjuk italozás elõtt. Az ujjlenyomattal meg az a baj hogyha este jövök, akkor egyik kézben ouzo, a másikban metaxa hogy megyek be ?
Még csak az ablak! Teljesen midegy, süssön rajta a nap, a tenger látható legyen minden mennyiségben! Nem tom mi van, engem ledobott a netrõl is, amit Ildikó küldött, pedig kb. 8 percig töltötte le, aztán pofára potty lett!
Ma már nem is próbálom újra, mert ha újra ledob...
Na!Látom akkor én kiestem a naptárból!Egyébként nem kell az ágy alatt bújkálnos Jowissa,mert Panos olyan jó fej,hogy biztos engedi,hogy ott maradj!Nekem is van Róla kép,de én sem rakom fel!Az én nevem tudod?Engem is vegyél fel iwiwen!Kókai Krisztina.Ja Ildi!Nekem is küldj please képet!
kristina.kokai@gmail.com
Köszke