Szia Tallérka
Meddig lesztek ott? Egy hét mulva visszük a gyerekeket szallonikibe a reptérre,gondoltam megnéznénk sartit és akkor még talán neos marmaras is beleférne a kirándulásba,itt lesztek majdnem egyvonalban velünk csak közöttünk még egy zeusz villája is van egy félsziget
Sziasztok!! Zefyrosban fogunk megszállni és már olvastam róla mindent csak azt nem találom ,hogy mekkora hűtő van benne. Vagy egyáltalán van -e???? Remélem valaki tud segíteni benne!!
Van benne hűtő, de kicsi kb. 60-80 literes. (nagyobb mint a szállodai bárhűtő)Van egy kis fagyasztó része is.
#2348012015-08-21 16:37:25 Válasz a #234769. hozzászólásra
Szia Pinga!
Mi már szeptember 1-től a Dorában leszünk, bár valószínűleg a barátaidra gondoltál a kérdéssel.
Azonban ha meglátsz két vén nyugdíjast, mini bringával közlekedni, nyugodtan kurjants utánunk, szívesen megismernénk.
Az egyik bicaj régi orosz, piros. A másik elegáns, ezüst színű, az uram 60. szülinapjára kapta tőlem.
Üdv.
Haho itt vagyunk a napfényes tengerparton,pár napot platamonban leszünk majd átmegyünk két hétre nei poriba,jött e még valaki ebben az idöben? Rengetegen jöttek platamonba nem is értem miért nem él az a topic
Sziasztok!! Zefyrosban fogunk megszállni és már olvastam róla mindent csak azt nem találom ,hogy mekkora hűtő van benne. Vagy egyáltalán van -e???? Remélem valaki tud segíteni benne!!
Mához két hétre indulunk!!!
Remélem mindenkit megismerek, akit az évek során megkedveltünk és megszerettünk az urammal!
Jöhetnek a kagylók, halak, rákok, csak szép sorjában.
Az idén megpróbálom elkészíteni a töltött báránycombot is. HÚÚÚÚ, ez aztán a feladat, de a fűszereket pénteken már meg tudom vásárolni a piacon, a báránycombot pedig A HÚSBOLTBAN. Tök jó lesz.
Jön még valaki aug.31-étől a Dorába?
Máris szeretek mindenkit!
yakumo18! Információim szerint hétfőnként 6.30-tól 18 óráig megy a meteórák túra az Apollonnál. felnőtt ár: 20, gyerek 15 euro, 4 éves kor alatt ingyenes.