Valaki tud nekem mondani olyan oldalt, ahol meg lehet nézni Korfu (Sidari) időjárás előrejelzését?
Ugye augusztus végén, szept. elején még nagyon jó időnk lesz, és a víz is kellemes meleg marad addig?
Fúúúúúú...már nagyon várjuk... ))))
Sziasztok mint már leírtam szeptember 5-én indulunk korfu sidari-ra repcsivel az ibusszal. A kérdésem az lenne hogy nem tudjátok-e esetleg hogy mennyi a repcsire a poggyász súlyhatár. Gondolom minden utazási iroda 1 repülővel utaztat mert ahol néztem mindenhol fél 6 kor indul a repülő. Olvastam már 32-15 és 16 kg-ot is. Válaszotokat köszi előre is. Üdv.
Feladott poggyászra vonatkozó szabályok
A poggyász súlykorlátja 15 kg a turistaosztályon (Y, M). A súlyhatár a Travel Plus osztályon (T) 25 kg. Minden utas csak egy (1) darab poggyászt adhat fel.
Kézipoggyászra vonatkozó szabályok
A kézipoggyász súlya maximum 5kg lehet, mérete pedig, 56 cm hosszú, 45 cm széles és 25 cm mélységű, a három oldal mérete összesen maximum 115 cm lehet. Minden utas kizárólag 1 (egy) kézipoggyászt vihet magával. Továbbá az utas a következő tárgyakat viheti magával a fedélzetre, személyes használatra.
levéltárca,
kabát, kendő vagy takaró,
esernyő vagy sétapálca,
kis kamera, fényképezőgép vagy távcső,
kis hordozható számítógép,
olvasmány a repülőútra,
Egyirányú Turista Osztályi Túlsúlydíjak (Y, M)
Túlsúly 8 kg / 1 poggyász tömegét növeli 15.1-től 23 kg-ig EFA Kód: XBAG FREE 8KG
– EUR 20 / USD 25 / HUF 6.400 – amennyiben az utazási irodánál vagy repülőjegy vásárlásnál kerül kifizetésre
– EUR 30 / USD 38 / HUF 9.600 – amennyiben a repülőtéri utasfelvételnél kerül kifizetésre
#1936502012-08-13 20:38:16 Válasz a #193649. hsz-ra
Köszi szépen már írtam az ibusz-nak is csak még nem kaptam választ. De szerintem is így lesz. Na mindegy elég lesz az 15 kg is bőven szerintem. Köszi a segítséget. Üdv
#1936512012-08-13 21:15:12 Válasz a #193650. hsz-ra
Hadogabi!
Bocsi, hogy belekotty, de a repülős topikot kéne olvasnod ez ügyben, és persze kérdezni is.
Sokat nem kéne lapoznod, és ott a válasz!
pl.:
Napfény írta:
20 kg poggyász vihető fejenként,a 15 kg-os korlátozás nem érvényes a charter járatokra.Ha ketten mentek,akkor összesen 40 kg poggyász lehet bármilyen elosztásban (pl.15 kg az egyik,25 kg a másik poggyász)...
Az is le van írva, valahol, hogy az irodáknak külön szerződése van a charter szolgáltatókkal
ez 1 napra az ár?Mi ha minden jól ,egy szeptember közepén érkeznénk 2 hétre,de motor kellene legalább 7-8 napra.Remélem a 80-t B-s jogsira kiadják,és 80-100€ ig le lehet nyomni az árat
Eddig úgy néz ki marad a Grand Nikos apartman lesz ,bár kicsit elriaszt,hogy qva messze van a parttól,viszont csendes nyugis helyen van....
Mi idén Benitsesben béreltünk mocit ismét. Síma jogsira adta a 100asat, 9 napra 90Euróért! 70-80nal bőven ment 2 személlyel a szerpentineken! Csak az előzött meg akit elengedtem!
#1939072012-08-17 19:02:01 Válasz a #193650. hsz-ra
Szia Hadogabi!
Én Július 4-11-ig voltam az Ibusz utazási irodától Korfun, Moraitikán az Alexandros apartmanban.Ahogy olvastam a hozzászólásodat, azt írtad hogy Sidariba fogtok menni.Én úgy tudom hogy Sidariban nincs az Ibusznak Alexandros apartman csak Moraitikán, de lehet hogy tévedek.
Ami Alexandros apartman Moraitikán van nekem nagyon tetszett, kényelmes, és nagyon hangulatos jól felszerelt apartman.Szerintem nem fogtok benne csalódni. Az ibusz a Travel Service járataival utaztat ide, és 20 kg a súlyhatár. Nekem odafelé 21,5 kg volt és nem szóltak érte.
Este 18-30-kor indúl elvileg a gép. Ha kérdésed van még szívesen válaszolok.
Üdvözlettel Judit!
Szia Hadogabi!
Na gyorsan utánéztem Sidariban az Alexis apartman hotel van nem az Alexandros.
Akkor ti az Alexisbe fogtok menni.
Ettől függetlenül a súlyhatár annyi amit írtam 20kg/koponya
Üdv Judit!