Tina nagyon jók a képek. Látszik, hogy nem sokan voltak még... Jó lenne, ha a Narancsparton nem lenne még tumultus, hanem ilyen bőven lenne hely.. Nem tudod, a kalózhajó már beindult?
Ez az egy program, amire biztosan megyünk. Egyébként csak Sartiban akarunk mászkálni, és egész nap a parton heverészni.
Ha jövőre visszamegyünk, akkor majd jobban körülnézünk, de most inkább passzívan pihenünk. Meg hát azok a csúnya anyagiak sem úgy jöttek össze, hogy nagyon ugrálhatnék....
Mondjuk szerencsés vagyok, hogy a lányom is ilyen típus mint én, Ő azt mondta, hogy kedden kifekszik a partra, aztán 1 hét múlva kedden majd bejön. Ja és még a narancspartra is átmegyünk majd valamilyen kis mikrobusszal. Azt nem hagyjuk ki... (mivel a fórumos társakkal megbeszéltük, hogy nem való nekem a robogó, ezért ezt nem is erőltetem) Szóval nekünk csak ilyen csendesen fog telni a pihi, de azért mindenkinek örülök, aki megteheti, hogy bejárja a félszigetet.
Én nem azt mondtam,hogy nem finom az Ovelixbe a kaja, csak azt kifogásoltam, hogy szó szerint bunkók voltak az ott dolgozók és még felárat is felszámoltak a tzatziki-re amit a gyrosba kértem, holott ezt sehol máshol nem tették meg.
Sőt még nem is tetszett a nőnek, hogy minek kérek bele tzatziki-it kechup és mustár helyett...hadd öntsem már el én ,hogy ízlik nem????
Na ezen kiakadtunk párommal és jó nagy ívben kerültük a helyet.
Inkább Sassosnál ettünk meg a óvárosban egy pici vendéglőben ott minden úgy ment ahogy kértük és nem volt szájhúzás se felár...és nyami sztem finomabb is mint az Ovelix .
Robogót mi 2 napra béreltünk 80ccm 25 euroért amúgy 30 lett volna , mi is az apartman elött álltunk vele este stb.
Természetesen azt mondom, mindenki próbáljon ki mindent amire kíváncsi kaja meg minden más ügyben.
A fórum meg erre való,hogy mindenki leírhassa mit tapasztalt.
1. Aki kérdezte a kalózhajót: igen, már beindult.
2. A főtéri 1,70-es gyros-t is drágábban adják, ha tzatziki-vel kéred, szóval ez nem csak az Ovelix-ben van így. Talán Sassos-nál azért nem számolnak külön pénzt érte, mert már eleve bele van építve az árba.
Természetesen mindenki a saját tapasztalatát tudja tovább adni,egyébként is az én tapasztalataim tavalyiak .Sajnos,mert idén nem tudunk menni.
Akkor nem is volt női felszolgáló az Ovelixben,3 aranyos görög fiú volt,akik nagyon udvariasak voltak .
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni.
2006 óta olvasom a fórumot, most is végigböngésztem, de nem találtam a Rena apartmanról semmit. Tud vki infot?
Idén párom szervezte a nyaralást, ott leszünk. Amit az iroda küldött az nudlui
köszi.
Sancho, kérdezted a piacot. 2008-ban még nem volt, de 2 öreg bácsi járja sartit reggelente kocsival, náluk nagyon jó, friss zöldségeket lehet venni. kb 8 körül cirkálnak.
Ha meg tengeri kütyüket akarsz, a Four Seasons hotel mellett van egy halas. vagy volt elég jó áron mértek mindent.
Biztos kérdeztem már, de hát az idő... Na szóval. Sartin és környékén lehet valamilyen állatkával találkozni? Most nem a cicákra, kóbor ebekre és szúnyogokra gondolok
#1397592010-06-17 11:12:43 Válasz a #139751. hsz-ra
donchi!
Köszönöm szépen Az igazság, hogy a piacot magáért a hangulatért kérdeztem. Még valamikor Stavrosban volt egy ilyen piac hetente és ott aztán volt minden. Mint a Csérin Ezért kérdeztem, mert ott aztán lehetett kapni az üres dobozoktól kezdve az öreg ördögig mindent