Olyan gyorsan írtok itt, hogy mire megírok egy választ, má egy oldl betelt, alig bírom követni
Nem akartok chatelni inkább, most hogy mindenki egyszerre itt van? Én belépek.
Mi saját szervezésben megyünk, de azért gondolom, az autókölcsönzõben így is kapunk térképét. Ha meg mégsem, akkor majd beszerzünk egyet az elsõ napon Chaniában.
Mi is saját szervezésben béreltünk autót, így adtak térképet. Sõt a tulaj be is jelölte, hogy szerinte a mi útvonalunkon melyek a legszebb helyek, mit érdemes szerinte felkeresnünk.
Haspók, nincs mit, én (néha sajnos) túl szervezek mindent és túlzott elõvigyázatosságból magammal viszem a fél házat, amire 90%-ban nincs szükség, de ha mégis van, akor örülök ám neki!
Én eddig azt tapasztaltam, hogy az autókölcsönzõk olyan gagyi térképet adnak, amin az adott hely fele sincs rendesen rajta. Utcai árusnál vagy benzinkútnál szoktunk venni térképet, 2-3 max 5 Euróért, azok sokkal komolyabbak szoktak lenni.
Igaza van az elõttem szólónak, valóban felpezsdült a topik.
Zsebkuty én annyira sajnállak amiért repedt bordával kellett ezt a csodát végig élned. Nekem hasonló volt Sapanyolországban( a kislábam ujja törött el amikor a kisfiam 46-s edzõcipõjén keresztül estem az utazás elõtti napon) Kérünk még sok-sok információt mindenrõl. Isszuk szavaitokat. Mint az istenre tekintünk rátok.
Judithka
Szia Obi és Judit!Mivel nekünk sajna 3napig kb.100km-es szél fújt,addig nem kellett éjjelre a légkondi,de aztán megállt a szél,én 7napig birtam napi2óra alvással,amit itthon is sokszor bevállaltam,de az utolsó 4napra kértünk légkondit,mert meg sem moccant a levegõ!!!VISZONT:1fia szúnyog sem volt,1db.léggyel találkoztunk csak,pók is 1db.volt,úgyhogy nyitott ajtónál feküdtünk,erre nem gondoltam,azt hittem,rengeteg szúnyog lesz Mondtam is,mikor hazaértünk Magyarhonba,hogy 12nap alatt annyi bogarat nem láttam,mint idehaza pár óra alatt...
Mi saját szervezésben megyünk, de azért gondolom, az autókölcsönzõben így is kapunk térképét. Ha meg mégsem, akkor majd beszerzünk egyet az elsõ napon Chaniában.
Ja,még annyit Haspókom,ha az Aeolussal mentek biztos kaptok térképet,Makrin legalábbis adtak nagyon jó minõségût annak,aki kocsikázni akart!Strandsátrat sztem érdemes vinni,ruha különben sem kell annyi!!!!
Legutóbb zsebkuty szerkesztette (2008-07-04 13:01:44), összesen 1 alkalommal
Noni, még a térképre kérek szépen választ, azután ígérem egy darabig csendben maradok!
(Hétvégén kinn vagyunk a tanyán , így nem leszek gépközelben.)
Mikor lesz már aug.23??????????
Bocs', elfelejtettem! Jól ki vannak táblázva az utak, szerintem nem kell GPS. Könnyen el tudtok menni bárhová! Mi kaptunk a telepített képviselõtõl elsõ este térképet, de az autókölcsönzõbõl is. Az simán elég!
Nyugi, gyorsan eljön! Istenem!!! Mintha magam látnám-hallanám két hónappal ezelõtt!
neeee, ne legyen még aug. 23! Mi ugyanis majd pont aznap jövünk haza, úgyhogy nekünk az annyira nem várt idõpont... De az érzésedet megértem, én is így várom már az indulás napját...
Bennem fel sem merült, hogy nem lehet papíros térkép alapján tájékozódni, remélem, hogy errõl szó sincs.
Szia Haspók!
Úszócipõt ráértek venni kint, ha tényleg kellene. Minden kacatárusnál szokott lenni 5-7 Euróért, ezer féle színben. Szerintem, nem árt, ha az embernek van egy, nem az adott strand miatt, hanem, ha elmentek máshova, ahol sziklás, sünös, akkor jól jön, vagy másik nyaralásra is (ahol esetleg nem lehet kapni). Az enyém az idén ment tönkre, de Koson tutira veszek egy újat.
Egy hosszú naci és kardigán nem árt. Legtöbbször nem kell, de ha késõ éjszakai életet éltek és éjjel blattyogtok haza valahonnan, márkellemetlen tud lenni a szél miatt.