Sikerült végigböngésznem a fórumot. Az apartmanokról senki nem nagyon töltött fel képeket. Mi a Hermesben leszünk. Sajnos nem tudtunk a fsz-en már dupla ágyas szobát kérni csak 2 szimpla+1 pótágy(gyerekkel megyünk persze). Szerintetek a 2 szimpla mit takar? Ha valaki tudna feltölteni a Hermes fsz 6. képet megköszönném!
#1881102012-06-20 12:06:36 Válasz a #188087. hsz-ra
Tom!
PK látványra csodás, de strandolni nem annyira.
Böbe!
A szimpla ágy annyi mint nem franciaágy, vagyis 2 különálló, de ha van hely, összetolhatjátok, ha hiányzik a párod horkolása
A Hermes Skalán a legjobb választás, szép tágas szobákkal, teraszajtó dupla, az egyik szúnyoghálós. Van wifi, a főutcára merőleges az utcája (csendes), de semmi sincs messze, a strand is egy kellemes séta.
Nyugi, minden tökéletes lesz, 2x laktunk ott, minden rendben volt.
#1881112012-06-20 12:09:17 Válasz a #188110. hsz-ra
ja és Böbe!
Írj Marcsinak vagy ide, vagy a Grand fórumába (ott hamarabb válaszol szerintem), és ha van ideje, szívesen tájékoztat a szobáról. Ő lesz kint az idegenvezetőtök, ha szerencséd van, fényképe is van a szobáról, bár szerintem most el van havazva.
#1881202012-06-20 13:37:36 Válasz a #188110. hsz-ra
Hát nem tudom Kónyu, azért gondolod meg, kíváncsi erre valaki? Mégiscsak kétévesek az infóid
Jajj, ne haragudj, nem tudtam kihagyni egyszerűen
Nagyon jó, hogy ismét itt vagy és segítesz az újaknak.
Igazából valakinek volt egy fotóalbuma azt hiszem az összes szobáról, de a csudának se jut eszembe, pedig még melus is átküldte a linkjét. Megpróbálom előhalászni.
Isti!
Mi azért itt vagyunk, általában, Te nem voltál itt!
Niki is érkezik hamarosan, benne bízom, hogy mesél majd, mert a felkészülésben is alapos volt!
Napfény!
Nem is tudtam, hogy már Te is mindjárt mész, eddig jól titkoltad.
#1882062012-06-21 09:07:33 Válasz a #188194. hsz-ra
Isti!
Talán azért, mert mert eddig - az utazólista szerint - ketten jöttek vissza. Bár vkriszke is írt, pordanniki meg kint van jelenleg is. Ami ezt a szigetet vonzóvá teszi: szépsége és viszonylagos érintetlensége, az jelen esetben kicsit hátrány lehet: nem nagyon van friss infó. Ha megnézed, azok a topicoc pörögnek : Sarti, Stavros, Nei Pori, ami már jóval régebb óta népszerű turistacélpontok. Bár meg kell mondjam, le a kalappal, mert onnan még a kezdő fórumosok is meglehetősen részletes infókkal térnek vissza. Kefalónia még csak most kezd beindulni, a legtöbbünk most indul, meg majd augusztusban-szeptemberben. Mi majd felderítjük a terepet Amit én a saját nevemben ígérhetek, az az, hogy ha hazajöttem, akkor részletesen írok majd, hogy azok is kedvet kapjanak, akik csak az idei termést olvassák el. Bár az nagyon nagy hiba volna - az ideiek alapján biztos nem kaptam volna akkora kedvet, mint az egy-két évvel ezelőtti beszámolók, képek miatt. Remélem idén mi is fel tudjuk pörgetni a fórumot, s talán hozzájárulhatunk ahhoz, hogy más is ezt a csodálatos szigetet válassza uticéljául.