Egyébként a partner utazási irodában kértük, hogy a foglalási lapunkra írják rá, hogy első emeleti apartmant szeretnénk. Kíváncsi vagyok, hogy megkapjuk-e!!!
Breki!
Ha olyan szép lesz a Villa Maria-ban a konyha, mint a képen, talán egy zacskós leves be fog figyelni, de be kell vallanom, hogy az ágyak állapota jobban érdekel!!
#1391582010-06-14 17:45:56 Válasz a #139155. hsz-ra
Breki, ti ilyen szobát kaptatok a Diogenisben? Hú, nagyon fullos..
Mi abban az oldalsó részben voltunk, az szerintem később lett hozzáépítve, de az csak egy átlagos, vagy annál kicsit jobb tipikus görög apartman színvonal..
Ez viszont - tehát akkor az emeleti szoba, 100x szuperebb..
Az a hatalmas erkély.. Tökjó..
Na igen, mi extra last minute-osok voltunk, nekünk ez járt (főszezonban 40 ezerért indulás előtt 3 nappal fizetve )
#1391672010-06-14 18:07:30 Válasz a #139158. hsz-ra
Jó de csak részben ilyen, szerintem ez a szélső erkély a miénk eggyel beljebb volt kicsit szerintem kisebb, ez 4 személyes lehet miénk kb a háromnegyede volt ennek. De a kilátás ugyanez
Itt a jobbról első ahonnan a képek vannak szerintem melette egyel balra a miénk
Érdekes módon kicsit feljebb is van mikor egyik este esett az eső a szomszédoknak mindenük elázott
mert két oldalról teljesen bevert nekik a víz
mi csak beljebb húztuk a szárítót.
Ezeket már láttam valamikor, de tényleg kedves vagy! Igazándiból az ágy érdekel legjobban, mert kényes vagyok, utálom a kemény matracokat!!!Meg jó lenne, ha nem zsebkendőnyi lenne a fürdő, jó lenne!