#1562902011-02-11 15:21:13 Válasz a #156256. hsz-ra
Szia Misiarc!
Athéni átszállással. Szerencsére úgy jön ki a menetrend, hogy nem kell ott éjszakázni se odafelé, se visszafelé, s még egy kis késés is belefér, ha valami probléma lenne. Csak bírjuk kivárni ezt a jó fél évet és ne fussunk bele semmilyen sztrájkba, mint tavaly, ugye?
OFF:
Örülök, hogy végre sikerül 2 hétre elszabadulnotok és ilyen jó úticélokat választottatok! Nagyon sokan fogjuk epekedve várni a képeiteket és a beszámolót, hiánypótló mű lesz!
#1569212011-02-22 11:35:29 Válasz a #156887. hsz-ra
Szia Éva!
Jól döntöttetek, mert valóban egy szép és eddig még érintetlen szigetet választottatok. Tavaly mi is eljutottunk ide és ha lehetőségünk lesz, akkor egyszer még biztos, hogy visszatérünk Karpathosra. Ha gondolod, akkor olvasd el a kis élménybeszámolómat, pár tippet kaphatsz belőle, hogy mit érdemes megnézni: Karpathos 2010.
A későbbiekben fogom majd a képeket és leírásokat is feltenni a weblapra...
Üdv
#1569382011-02-22 16:25:41 Válasz a #156887. hsz-ra
Gyönyörű ez a sziget már csak a képek alapján is, valami egészen különleges a hangulata! Mi is alig várjuk, hogy élőben láthassuk, bár majd csak egy jó hónappal utánatok indulunk. De legalább még indulás előtt láthatjuk a képeiteket!
Belinkelem még egyszer a fenti videót, mivel ott csak az láthatja, aki be van jelentkezve a fórumra, s talán nem mindenki teszi ezt meg, ha csak olvasgatni, nézelődni szeretne:
Legszívesebben már holnap indulnánk! Nagyon nehéz lesz kivárni, az biztos! De legalább van mit várni! Egyedül ezt a pillanatot nem várom, esetleg akkor, ha visszafelé játszanánk le:
#1569512011-02-22 20:29:59 Válasz a #156939. hsz-ra
Köszi Kristi!
Pont most akartam kérdezni, milyen vélemények vannak a Hot Wheels autókölcsönzőről, mivel eddig az ő ajánlatuk a legszimpatikusabb, erre máris itt a válasz! A többi kölcsönző tényleg drágább és több helyen önrészt is kérnek. Remélem, a Hot Wheels nem fog, de épp ma kérdeztem rá, mert először csak annyit írtak, teljes a biztosítás, de részletekbe nem mentek bele. Nem emlékszel esetleg? A kocsi leadása hogy zajlott?
Már elkezdtem újra átolvasni a beszámolód, hisz már jóideje, hogy utoljára olvastam, tele van nagyon sok hasznos infóval, köszönjük! Ha lesznek kérdéseim, ugye zavarhatlak?
A képeid között láttam a Blue Waves Studios szórólapját (Kyra Panagia), mi pont ott fogunk lakni! Esetleg tudsz róla valamit, hogy ezt is feltetted, vagy egyszerűen segíteni akartál egy szállásajánlattal?
Köszi a tippeket! Azért választottuk Kyra Panagiát, mivel a képek alapján szerintem a sziget legszebb részén van, gyönyörű ez a partszakasz! Nekem is azok a széltépte fenyők tetszenek nagyon a sziklás, meredek hegyoldalakon és persze azok a csodás strandok... Csak ne lenne még olyan messze!!!
#1569762011-02-23 08:50:06 Válasz a #156887. hsz-ra
szia Éva!!!
egyénileg vagy irodával mentek????
mi is nézegetjük az ajánlatokat,de pl.az aeolusnál 150ezertől indul ellátás nélkül 1 apartman,még kedvezménnyel is:-((
nézegettük bécsi indulással is,de ott se olcsóbb:-(
#1570242011-02-23 20:42:13 Válasz a #156976. hsz-ra
Szia Angel!
Az Aeolus-al megyünk repcsivel, kettőnknek 320.000.- félpanzióval a Sarrys Bay Hotelbe. Igaz még a június 21-e olyan előszezon féle, de nagyon szeretünk Görögországba járni, így majdnem mindegy mikor megyünk.
Azért remélem jó idő lesz, és tudunk jókat fürdeni is.
Budapesti indulás, majd az érkezés Pozsonyba, onnan transzfer Budapestre vissza.
Még volt egy kis kedvezmény, február 28-ig 17%.
Üdv.: Éva
#1570342011-02-23 21:06:21 Válasz a #156951. hsz-ra
Az autót teljes biztosítással kaptuk, és a srác nagyon rendes volt
Mivel épp felújítás alatt volt az autókölcsönző iroda a szomszéd boltos hívta fel nekünk lebeszéltük a kölcsönzést és házhoz hozta az autót
Az utolsó napon úgy vitte el, hogy az apartmannál hagytuk a kocsit a kulccsal és egyszer csak elvitte.Szóval minden okés volt vele.
Természetesen bármilyen kérdés van jöhet, akár privátban is.
Az apartman szórólapját azért tettem fel mert nagyon-nagyon tetszett a hely. Ennél az apartmannál ültünk le enni ,és frappézni no mit mondjak pazar volt a kilátás. (ha nem titok megírhatnád mennyiért kaptátok az apartmant?)Egy kis bolt van Panagiaban de gondolom elég horror áron ,így mindenképp ajánlott a fővárosban bevásárolni. Apropó főváros amit nagyon ajánlok az a gyros-os amit Vojandi ajánlott nekünk. Bátran kóstoljatok meg mindent ami kint van a táblán isteni finom
Ha használsz GoogleEarth-ot itt a koordináta:35°30'26.42"27°12'53.82"
egy fénykép róla: http://www.panoramio.com/photo/41466707
Ezt a nagy boltot ajánlom a fővárosban:35°30'25.14"27°12'55.00"
A parti sétányon vacsorára nagyon nézzétek meg hova ültök be, ezt az éttermet nem ajánlom :Sofias Palace
A reptér környéki strandokat pedig ne hagyjátok ki, és a helyi üvegtigrisben nyugodtan egyetek igyatok nagyon finom és hangulatos
#1570362011-02-23 21:08:45 Válasz a #157024. hsz-ra
Nyugi,tuti jó idő lesz,mi előbb voltunk de napsütésben nem volt hiány
Viszont a víz nekem hidegebbnek tűnt mint máshol ez a sziget körüli nagy mélységeknek köszönhető.És ne érjen meglepetésként,ha fúj a szél kevés part van ami szélvédett