Megint elcsábultam (negyedszer). A Karidisban már nem volt hely, ezért a Haroula és a Finikas közül kellett választanom. Az apollonos hölgy szerint a Haroula belső szobái csendesebbek, úgyhogy azt választottam. Remélem nem lesz olyan hangos, mint a Kostis volt anno.
#1489602010-08-13 22:45:21 Válasz a #148947. hsz-ra
Szia Suzuki!
Olvastam, hogy nem hozzájuk mentek! De abban biztos voltam, hogy meglátogatjátok őket!
Még egyszer jó időt, jó utat és egy fantasztikus nyaralást kívánok!
#1489472010-08-13 20:34:40 Válasz a #148927. hsz-ra
Szia Asteri, Josza2 és Ferrari!
Köszönöm mindenkinek, hogy jó utazást kívántok, Santoriniről majd mi is gondolunk rátok! Most nem Kostiséknál van a szállásunk, de majd meglátogatjuk őket (hiszen újra "hazamegyünk") és átadom az üzenetedet Asteri! Nektek is további szép nyarat és jó pihenést kívánunk!
#1488482010-08-13 07:18:12 Válasz a #148846. hsz-ra
Kedves Suzuki!
Nagyon jó utat, jó időt, kellemes élményeket, azaz nagyon nagyszerű nyaralást kívánunk. Vigyázzatok Magatokra! Csak egy nagyon kicsit írígykedünk. . Inkább csak szívesen lennénk a helyedben.
Üdv: Josza és Cilla
Nagyon jó utat és kellemes nyaralást kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!!! Kicsit irigy vagyok most rátok
Kostisékat puszilom! Remélem idén még én is eljutok hozzájuk!
#1488382010-08-12 22:03:30 Válasz a #148785. hsz-ra
Szia Notrack!
Az Apollontravel idegenvezetőjétől( Gál Laci) majd kérhetsz térképet, de a sziget kicsi, eltévedni nem lehet, így ha a neten megnézed a szigetről készült térképet, akkor is jól tudsz majd tájékozódni!
Üdv.
Köszi szépen a gyors és pontos választ:) Még nem biztos, hogy meg is valósítjuk a tervet... de hát álmodozni jóóó)
Sajnos otthon nincs mostanában net... a munkahely, meg nem fórumozásra való