Na úgy látszik vagyunk többen is:-))) Magdus igazad van, iszonyatosan lassan megy az idõ Már elõre látom a lelki szemeimmel, hogy milyen örült módon fogok örülni, mikor leszállunk Stavrosban a buszról. Barátnõm még nem volt Görögországban, alig várom,hogy lássam az arcát, mikor megcsapja õt az Ország hangulata. Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaa, legyen már aug.10.-e indulni akarok, nagyon nagyon nagyon nagyon:-)))))))
Szia Bridzs!
Lehet hogy egy buszon fogunk utazni(Apollon aug.10)49-45éves házaspár 2
fiú gyerekkel 14-13 évesek.
Szerintem görögország hangulata elõször akkor érinti az embert amikor
a buszablakból meglátja aTesszaloniki öblöt!Már alig várom az indulást!
Mi már megjártuk STAVROST ! Isteni volt az idõ nagyon jól éreztük magunkat!! A GEORGE apartmannban voltunk tengerre nézõ szoba minden reggel páholyból néztük a napfelkeltét. A határokról annyit,hogy a Szerbek általában minden kaput kinyitnak így nagyon halad az átkelés.
Ha valamelykõtöknek kérdése lenne akár Stavrosról akár az apartmannról szívesen válaszolok ha tunok.
Mi nem voltunk a "lakatlan szigeten" mert mi már párévvel ezelõtt voltunk és ott volt az autópálya így nagyot csalódttunk ezért nem menttünk. De állítólag itt tényleg lakatlan ,de talán nem is a sziget ami vonza ide a nyaralókat hanem a kiszolgálás amit ott adnak(sült kaják hal stb uzó stb)
Diszkóban nem voltunk az iogazság az,hogy nem is kerestük,de a telepített idegenvezetõ biztosan tud nektek segíteni.
Jó nyaralást nektek!!
Üdvözöllek itthon.Gondolom,a nyaralásotok gyorsan eltelt,nem úgy az itthoni várakozás az utazásra.
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.
Már biztos rengetegen vannak Stavrosban.Nagy a tömeg?
Van azért olyan eldugott kis öböl a környékben ahol még elviselhetõ a nyaralók száma?
A meleget ki lehetett birni,mivel itthon már nehezen lehet elviselni.
Merre kirándultatok?
Jajjjjjjjjjj már nagyon kész vagyok Annyira indulnék már holnap.....vávááááá Tudom hogy biztos nagyon jó lesz....ahmmm,a tengerpart és a napsütés,a naplemente és felkelte,hajókirándulás Megõrülök
Nyugi Darky!Ezt a 3 napot már fél lábon is ki lehet birni.
Nézd meg akkor az én számlálóm.Nekem még van egy
kis idõm.
Elõre is nagyon jó nyaralást kivánok Nektek!
Stavrosban közelsem volt ilyen meleg mint Magyarországon 35 foknál nem volt több . Nagyon nyugodttak a strandok nincsen nagy tömeg. Ti melyik apartmannban lesztek ? Jó utat és nagyon jó pihenést Nektek!!
nem fogtok csalódni!
Szia Bridzs! Én valcsi vagyok,és most julius7.-én jöttünk haza Stavrosrol. Mi tavaly voltunk a Meteoráknál, és felejthetetlen élmény volt számomra. AZ UT EGY NAPOS AMI AZT jelentte,hogy reggel 6-kor indultunk busszal (mert fakultativan mentünk), és este 8-ra értünk vissza.
Köszönöm az infot Valcsi,h.apci!
Valcsi! Te milyennek látod Stavros tengerpartját, mennyire szép a víz? Van olyan öböl ott, ahol gyönyörû kék a víz?H.apci a te véleményedre is kíváncsi vagyok!
Darky! Jó utat, kellemes pihenést!