busszal nincs para csak ugy hasitott kifelé , én egyedül jöttem el nyaralni augban szerintem megjárom valahogy spanyolt csak az a gáz hogy 1 évre 20 nap szabi jár :S azon is gondolkozok h jövõre kköltözök paraliára mert nem csipem M.Ot ... munka itt lenne nekem bõven most van mcdonaldsba is felvétel de oda semmi pénzért nem mennék
Értem Csak nem gyrost ettél? áááá,nagyon irigykedek
Hát,mi sajnos csak egyszer jutottunk el Goldba,de huhh,fergeteges buli volt!!!!
Hát igen,2 évig egy hétig voltunk csak,de most ezt kaptam a szüleimtõl ballagásra,úgyhogy nagyon nagy az öröm =)
Pöpi,szerintem útlevél nélkül is eljönne Érted
De kár Christee! Már azt hittem alakul köztünk valami...
Bemehetünk a Szerelmesek Parkjába is, vagy ahova szeretnéd. Szerintem (ha a csajoknak is van kedve) átruccanhatunk valahova a közelbe, ahol még senki nem járt közülünk, és fürödhetnénk egyet, meg fagyi meg koktél meg minden gagyi dolog, amit a turisták csinálni szoktak, nekem meg nincs rá idõm...
Ötletelj, és kitaláljuk melyik az, ami mindenkinek bejön és kivitelezhetõ
De bemehetünk Katerinibe is városnézésre, csak mindig elfelejtem melyik nap vannak nyitva a boltok, melyiken nem délután...
McDonald's...
Egy darabig most én sem megyek oda:)
Munka van kint dögivel, a baj csak az, hogy leginkább nyáron...Télen mit csinálnál? Panos tuti befogadna...
gyrost pitában tegnap ettem 1.80 euro most vmi wurstot virsli volt benne, na meg hát ez az igazi gyros nem amit otthon összedobálnak itt jól megpakolják mindennel
Hát Csöpp, nem az a hõsszerelmes típus a párom, aki csak úgy átrontana értem a határon. Viszont ha megtudná, hogy van a közelben egy kecskepásztor, akkor 1,5 percen belül ott lenne...
Jaj, Imi nem is válaszoltam... Dehogy vagy öreg. A páromhoz képest meg még suhanc vagy. De ma már ígérem nem emlegetem fel õt többet. Kint te még "tini"-nek számítasz, ilyenkor még a görögök "mama pici fiai", délutánonként együtt bandáznak a haverokkal stb. Majd meglátod kint...
Hát még én otthon lakok a szüleimmel, de a fene nagy jólétnek is köszönhetõ, egy lakásért ezerrel kell dolgozni, hogy meglegyen az induló. Ezen rajta vagyunk, de idõ.
Hát Pöpi,nem szeretném az Urad haragját felkelteni irányomban !Pedig bejössz !Akkor majd kigondoljuk,mi is legyen a progi!
Én egyik nap ettem itthon gyrost,de olyan száraz volt a hús benne .Jajj !Tényleg írnom kell egy listát,hogy kint milyen kajákat kell megkóstolnom !Tudod Pöpi már annyi új kajcsit hallottam,hogy jegyzetfüzetbe kell irogatnom õket!