Szia Ferrari! Jók a megérzéseid az utazással kapcsolatosan, mert a "csodát"(Santorinit) 1 hétre ismét látni kell!
Az idén egy kicsit bővül a program: + 1 hét Naxoson. Ha valaki volt már Naxoson szívesen várom a beszámolóját.(látnivalók, közlekedés, autóbérlés,árak,stb.).
Neked van már uticélod nyárra?
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Évek óta az a tendencia náluk (mármint Apollon), hogy mire elhagyjuk a szállást, már ott is van a busz, kipakolnak, mi, akik visszafelé megyünk bepakolunk. Aztán - attól függően, hogy hol nyaralt az ember - Sartiban, vagy Stavrosban vagy egyéb nagyobb nyaralóhelyen van egy pihenő, a sofőrök kicsit rendbe hozzák magukat, szusszannak egyet, aztán 2-3 óra múlva irány Magyarország. Tehát a csomagokkal náluk sincs gond, nem kell őrködni felettük. Remélem, hogy maradnak ilyen jól szervezettek, és működnek még pár évig. Annál is inkább, mert idén is náluk előlegeztük meg a nyaralásunkat.
Mi is mindig az Apollónnal utaztunk. Soha semmi problémánk nem volt velük. Csak dicsérni tudom. Jó szervezés, remek sofőrök. Most először megyünk a Grand Tours-szal. Remélem hasonló jó tapasztalatokkal térünk vissza.
Sziasztok! Évek óta az Apollónnal utazunk, nagyon korrekt, megbízható iroda! Az utazást nem árt időben lefoglalni, mert a szállásaik hamar elkelnek!!!! Ti hova utaztok velük?
Lehet, hogy csak pletyka, de az utazási irodában, amikor
lefoglaltam az idei utazást, az ügyintéző hölgy azt
mondta, hogy elég gyenge lábakon áll a Németh travel.
Elgondolkodtam rajta.
Az viszont egyedüli volt, hogy a hazautazás napján
összeszedték a nagy csomagokat, és simán elmehettünk
még csavizni nem kellett őrizgetni.
Nem veszem sértésnek,csak a véleményem írtam meg.Egyébként nem a sok átszállást írtam,mert az benne van,hanem időnként az utasok hozzáállását.Nem érni vissza időben,stb.Tavaly egyébként 20 óra alatt leértünk sartira.Ja és a Németh travel hozott haza mikor egy nyáron csak levitt egy utazási iroda,de értem már nem jött.
Úgy tűnik, valaki sértésnek veszi, ha leírom a Németh Travelt. Mint már nem egyszer írtam, mi csak utaztunk velük, az meg színvonal alatti szervezés volt, vagy lehet, hogy ők színvonal felettinek szervezik, csak nem sikerül nekik. Egyetértek Judith-tal, Paralia szeptemberben 26 óra alatt, az horror. Mi a Chalkidikire érünk le az Apollonnal 20-22 óra alatt. Igaz, ők tudnak szervezni.
Mellesleg az nem az utasok hibája, hogy milliószor át kell szállni - ráadásul indokolatlanul - egyik buszról a másikra, és többek között ezekből az átszállásokból adódik az is, hogy ilyen sokáig tart le és hazaérni.
Mindennek ellenére, lehet, hogy a nyaralóprogramjaik jók, utaztatni viszont meg kéne tanulniuk.
Parga és Sarti 10-11 éjszakás buszos utak vannak a Walter Travelnél szerintem jó áron, akit érdekel az keresse meg!
Idén mi az Apollónnal megyünk, de úgy látom igyekeznünk kell a foglalással.
Sziasztok. Mi évente az apollontravelel utazunk idén is juliusra foglaltunk le a nyaralást.
Már alig várjuk hogy nyár legyen, a törzskártyát automatikusan adják kérnűnk se kellett,