#1412412010-06-26 14:35:03 Válasz a #141202. hsz-ra
Vitibogi!
Lehet, hogy az valóban a Blue lagoon túra, de arról sokan lebeszéltek. Én elejétől fogva a Kalóztúrára szerettem volna elmenni és remélem sikerülis beszorítani minket egy helyre
A Bule Lagoonról azt írták, hogy alig adtak valmai kaját és az ital is nagyon drága volt, meg túl sok látnivaló sem volt és sok emberke volt összezsúfolva. Na majd kiderül
#1412422010-06-26 14:38:05 Válasz a #141207. hsz-ra
Ttoottii!
Most még nem elstem a kamerát, de többször ránézek és visszaintegetek Örülök, hogy azért jó időtök van és jól érzitek magatokat. A görög estről jó hallani, hogy nem volt rossz, mert ez lenne a következő programunk. Továbbra is jó nyaralást és a kamerát majd lesem
#1412432010-06-26 14:40:25 Válasz a #141223. hsz-ra
Márta!
Ha nem szered a halat akkor az más, pedig hidd el a kagyló nem is olyan halas. Sült kolompérral olyan,mint a csirek cici De látom a családban azért akad aki bepolipozik
#1412442010-06-26 14:42:41 Válasz a #141232. hsz-ra
BéZsé!
Igazad is van. Egyszer mindent ki kell próbálni De hidd el, csak ajánlani tudom. Nagyon finomak. Szerintem nem fogod megbánni, de ha úgy jársz mint Ttoottii, akkor bocsi
#1412652010-06-26 17:57:37 Válasz a #141245. hsz-ra
Sancho! az bejön ám a folyékony!
2008-ban nem volt nap,hogy Fate ne legyen ittas állapotban.És kocsikáztam mint a hülye.Még jó,hogy nem találkoztam rendőrrel mert most én lennék a discovery chanel-en "bekaszlizva külföldön"
De idén is készülök az italozásara.A Kalóztanyasi....(!!!) 2 személyes koktélokra hajtok.Valaki kóstolta?Meg Gordon's minden mennyiségben citromkarikával.Ouzót csak a hülye turisták isznak ezt a görögök mondták.De a boruk nagyon finom.A buszparkoló felöl ha a beach felé megyünk átmegyünk a kis hídon egyböl balra van egy vegyes bolt van törülköző meg nippek ilyesmi.Ott lehet venni bort kimérve.És a második pohárban már dal van!
#1412692010-06-26 18:18:21 Válasz a #141265. hsz-ra
Fate!
Nekem Nei Poriban sikerült lealjasodnom Épp kinn ünnepeltük a szülinapomat és az apartmanban a szomszédok a hátam mögött szerveztek egy kis bulit nekem. No ott aztán volt minden mi szem-száj (hány)ingere
Én szeretem az uzot is, hiába én is hülye túrista vagyok, de kinn általában cipourot iszom, mert az szerintem finomabb. Borban pedig mavrodaphni. A mazsola borhoz fogható csak a Nagyrédei Tiliczki pincészet Cabernet-je
Sartiban mindenesetre biztos hogy próbálok majd bizonyos szintig én is sokmndent megkóstolni. Ami szintén nem maradhat ki az a Mythos sör
Aki nem szereti a sört, annak is merem ajánlani, mert sok sörrel ellentétben nincs az a keserű mellékíze és egy meleg napon nagyon jól tud esni egy pohárval... Na jó.. kettővel...
Már előre tartok tőle, hogy hozom haza az üvegeket, mert múlt évben oda lett a jó kis gurulós bőröndöm Nem bírta a sok üveg bort és cipourot... Lehet, hogy viszek valami erős szatyrot, vagy végső megoldásként majd a duty free shop-ban veszem meg ezeket a dolgokat és ott már nem érdekes. A buszon elzörög majd, itthon meg a taxi majd hazaviszi.
Van még valami amit minden évben hoznom kell, mert a család és a húgom családja is imád, ez pedig a halva. Sajnos az utóbbi időben csak ízesítettet leltem, pedig a natúr is nagyon finom, sőt én inkább azt díjaznám. Na majd Sartiban körbenézek, hátha valahol van eldugva.
A kimért bor engem is érdekel, mert a házi dolgok általában nagyon jól sikerülnek. Házi cipourot már ittam kinn, azt is keresnék idén is, de bort még nem. Na ez is bekerül a célok közé
Hát Sancho! Az az érzésem,hogy Te is bele fox tartozni a "sartira vissza kell még mennem" clubba.
Mazsola bor?
Hm.....már előre fáj a májam!Ebben szeretném ha segítenél mert nem is hallottam róla.De meg kell kostolni!De addig tartom magam már 3 hónapja no koffein és alkohol.
Köszi szépen. Most láttam ismét egy nagy csoportosulást. Akkor már tudom kik ők Picit meglepődtem, hogy most sétálgatnak. Ilyen későn ér oda a busz? Igaz múlt évben sokat szívtunk Asprovaltára menet, mert pont belefutottunk a vendégmunkások áradatába, akik balkáni módra, úgy mentek ahogy akartak.
Na ha megérkezünk Srtira, majd mi is megyünk kézenfogva meglesni az új dolgokat. Bírom ilyenkor, ahogy mindenki meg van lepődve és csak les, mint a luki nyúl, utána meg két nap múlva ordítva issza a bort az erkélyen
#1412732010-06-26 18:31:37 Válasz a #141270. hsz-ra
Fate!
Nekem szerencsém van, mert nem iszom, nem dohányzom és nem kávézom. De a finom borokat, a cipourot és a Mythost bármikor megiszom mértékkel
Mint tudod is valamikor zenéltem és akkor sajnos előfordult, hogy nem tudom hogy mentem haza Azóta picit változott a Világ és én is öregebb lettem
Nos a mazsola bor biztos ízleni fog. Szinte likőrszerű, nagyon édes és nagyon finom bor. Én személy szerint nagyon szeretem, de biztos többen vannak vele így. Sartiban is biztos ismerik, mert ez mindenhol a nyaralók első számú kedvence. Van olyan kis bolt ahol magyarul ki van írva, hogy mazsola bor
Én még szívesen megiszom a retcinát is, bár ezt sokan nem szeretik annyira a gyantás íze miatt. De mint közismert én annyira görög mániás vagyok, hogy mindent szeretek ami görög. Még a Zitát és a Lászlót is