Szia Melus!Nem tudnád megmondani(te mindenben tájékozott vagy).
hogy Argostoli és Sami között jár komp?Onnan Antisamos beachre pedig
vizitaxival lehet eljutni,gondolom.
Akkor csatlakoznék, a komptémához.
A legrövidebb valóban a Vassiliki-Fiskardo, és a legolcsóbb is.
Viszont ha valaki nem éri el, akkor az utolsó komp Samiba megy este 18:15-kor. Szintén Vassilikből.
Az Astakos-Sami is jó lehet, de 12:15-kor megy az utolsó, a későbbiek Pátrából mennek, ez még plusz távolság. Ezt Malikának írom.
Killini meg még sokkal több. Kilométerben, időben, pénzben.
Ráadásul 18:30-kor megy az utolsó Kefaloniára.
Amiket írok, ez szombati napra vonatkozik.
Tehát, a legjobb Vassiliki, itt van a legtöbb lehetőség, főleg főszezonban, de fentebb írtam a lehetőségeket.
#1890682012-06-26 16:46:31 Válasz a #189066. hsz-ra
Szia Évi!
Ezt speciel nem tudom, de ha lenne ilyen járat, akkor már hallottam volna róla, talán
Esetleg busz?
Argostoliból sokfelé indulnak, Samiba is, onnan meg Antisamos csak egy ugrás. Ott már lehet, hogy volna vízitaxi.
#1890832012-06-26 18:37:00 Válasz a #188986. hsz-ra
Szia Zsófi87! Ha van időd írnál kicsit a Pythos apartmanról? Milyen a felszerelése, tisztasága, esetleg nem tudod-e, h. van -e 4 ágyas apartmanja, mi 2 gyerekkel mennénk? Gyalog hány percre van a tengerparti strandtól? Milyen messze van az apartmantól a bolt? Tudsz valamit az Ammes apartmanról? Köszönöm ha válaszolsz!
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni a rengeteg hasznos információt, amit megtudtam Tőletek itt, néhány hét olvasgatás során!
Eddig csendben olvasgattalak benneteket, mára eljutottam odáig, hogy meg is szólalok (írásban)
Mi július 2.-án hajnalban indulunk Kefalóniára, természetesen az izgalom már a tetőfokon.
A hazatérőktől szeretnék kérdezni:
Ki volt fakultatív programon, és az a program hogy sikerült?
(Nagyon vacillálunk azon, hogy inkább saját magunk járjuk be a szigetet, természetesen bérelt autóval.)
Jártatok-e Lourdas Beach-en, ha igen mi a tapasztalat?
A válaszokat előre is köszönöm
Kata
Pordanniki,
nem semmi távot és látnivalót tudtok a hátatok mögött! Biztos rengeteg élménnyel gazdagodtatok Ti is!
Volt időtök azért pihenni is? gondolom nem nagyon maradt ki semmi betervezett, de inkább az érdekelne, hogy visszagondolva, a több pihenés, strandolás és a 2 hét nyaralásból 1 hét csak autózgatás kiváltása érdekében mely részekről tudnál lemondani, mi a kihagyható? (tudom, ha már ott vagyunk, lássunk mindent, én is ezt vallom, de ezen a szigeten tényleg nagyon sokáig tart A-ból B-be érni ).
#1891192012-06-26 21:34:04 Válasz a #189101. hsz-ra
Szia Vkriszke!
Nehezet kérdeztél, igazából a látottak közül így utólag csak az Ag. Ierosalim és a Koroni beachet hagynám esetleg ki. Ezért is béreltünk 9 napra autót, mert annyi sok látnivaló van a szigeten, hogy így is volt még jó néhány hely, amit szerettünk volna még megnézni, de sajnos már nem jutott rá idő. 2 hét is kevés erre a szigetre, főleg ha az ember a sok látnivaló mellett azért ugye pihenni is szeretne, akkor minimum 2x2 hét kell.
... ezen a szigeten tényleg nagyon sokáig tart A-ból B-be érni ).
Kriszke, és Niki!
Rettentő sok infót hoztatok nekünk, magam részéről folyamatosan jár az agyam, pedig már tudok ezt-azt a szigetről. Időbe telik, feldolgoznom, gondolom a többieknek is. Remélem ezután is maradtok a fórum közelében, mert lesz még kérdés abban biztos vagyok.
A fenti idézetet azért tettem be, mert nyilván igazatok van, és ez így is van. De, tavaly volt igazán messze, a messze a Peloponnészoszon. 180 km- 4 óra, csak odafelé, ha azt bírtam, akkor ez is menni fog.
Stormybooy-nak, és nektek is ezer hála, minden szóért, infómorzsáért!
Sziasztok!
Eddig csendben olvasgattalak benneteket, mára eljutottam odáig, hogy meg is szólalok (írásban)
Mi július 2.-án hajnalban indulunk Kefalóniára, természetesen az izgalom már a tetőfokon.
Kata
Szia Kata!
Üdv, Néked, itt köztünk!
Jó, hogy megint többen vagyunk
Azt nem írtad, hogy hová mentek, melyik településre, akkor könnyebben segíthetnének az onnan hazatérők! Gondolom repcsivel mentek, de az irodák külön intézik a kirándulások nagy részét, és azok segíthetnek, akik ugyanolyan útra indultak, mint Te.
Ja, és a Lourdas-beach-ről rosszat még nem hallottam, de még nem jártam arra én sem
#1891272012-06-26 22:20:34 Válasz a #189119. hsz-ra
Hát erre a 2x2 hét másik felére készülődök lassan én is,csak attól tartok hogy hazaérés után majd a 3.két hétre kezdek majd gyűjteni.
reggel 5 körül akarok indulni,kora estére kényelmesen Vassiliki,kis séta,kaja. Mythos majd alvás valahol,reggel komp ,ámuldozás Fiskardo,Assos majd kiadós fürdés a Myrtos-on délután a szálláshoz.eddig biztos, tavaly igy laza és király volt.
#1891392012-06-26 23:26:39 Válasz a #189031. hsz-ra
Sziasztok !
Még mindíg a Lefkada/Vassiliki ami reggel gr. )-kor indul és 10-re érkezik Fiscardó/Kefaloniára a leggyorsabb választás a sziget megközelítéséhez. 35€ a kocsinak és 8 € a felnőtt 4€ a gyerek jegy...150km-t mespóroltok a Rio-Antirio híd díját stb..
utazás előtt 2 nappal foglaljatok:sambatours@otenet.gr
jóutat nektek! Marcsi
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Már röhögök önmagunkon, egyik nap erre megyünk, másik nap arra Azt hiszem úgy lesz, ahogy Melus írta, hogy amit elérünk arra megyünk.
Marcsi, köszönöm Neked is, kint találkozunk. Igaz, a jelenlegi állás szerint fogalmam nincs mikor Egyszer csak ott leszünk. Gondolom az itteni irodától kapunk valami voucher félét, amit mutogathatunk Neked, hogy mi vagyunk azok:)
Kérdésem lenne, hogy a Renieri apartmanban csak turnusváltáskor van takarítás vagy első hét után is lecserélik az ágyneműt? (Két hétre megyünk)