Szia "sancho.di"
A szívemből szóltál, tényleg elérzékenyülök, mikor "azokról" a helyekről van szó. Kitaláltad a gondolataimat, én nem mertem először leírni, de te meg tetted helyettem. Köszönöm.
Üdv Kovács Gyula!
Bocs "Bridzsit"
Nem akartam személyeskedni. Lőjjük le a Grand-Tours idegenvezetőjét: OK! amiért ilyen rémhíreket kelt.
Üdvözlettel gyula. csupa "kis bötűvel"
Legutóbb kovacsgyula53 szerkesztette (2011-07-08 17:20:19), összesen 1 alkalommal
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy az Anett travelnél melyik napon van Skiathos?Bár mi a Neoline-nal megyünk,de a pénteki Skiathos nekünk nem jó.Ja és most idén mennyibe kerül az Anettnél?
#1690792011-07-08 14:41:44 Válasz a #169028. hsz-ra
Ez az üzemanyagszállítók sztrájkja lett volna, de úgy tűnik megegyeztek, hálisten! Mi is sokat szeretnénk autókázni, remélem nem lesz 2 € /l a benzin...
#1690672011-07-08 12:53:22 Válasz a #169047. hsz-ra
Eramama
igen könnyen megtalálhato, be kell menni Dionba és onnan vezet fel ut a hegyre,de a falubeliek is sugnak , a google földön is megtalálod, kicsit kacskaringos az ut a hegyen ,de nagyon élvezetes
#1690462011-07-08 08:24:43 Válasz a #169039. hsz-ra
Mylo!
Csak leírtam amit gondoltam és éreztem Igaz, nekünk már csak 8 nap van és már nagyon várjuk mi is, de Ti is jöttök utánunk két nap múlva Azután csütörtök este együtt iszik a kis társaság mindenki egészségére
Helló "Eramama"
Lehet találkozni élővilággal, halak, kis rákok, elvétve nagyon ritkán medúzával nem kell megijedni ártalmatlanok, ugyan volt itt a fórumon aki már pánikot keltett de bízzatok bennem nem bántanak senkit és még egyszer mondom ártalmatlanok.
Nem pánikot keltettem, csupán leírtam, amit a Grand Tours-os idegenvezető mondott. Köszi a megbélyegzést!