Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Meteorákat nem javaslod,vagy csak ti szimplán kihagytátok?
Jaj, dehogynem! A Meteorák gyönyörű hely! Azt bocsi kihagytam (késő volt már nekem ), mert oda Sartiból mentünk tavaly.
Nekünk az Olimposzi túra hétfőn volt, ezért is mertem írni, hogy aki meg akarja nézni a piacot, azt Litochoroba megteheti. Legalábbis a Grand Tours-nál így volt. Szerdán Thessalonikibe lehetett menni, merthogy jelen pillanatban Athént nem vállalják be.
Mi Apollonnal mentünk (ott az Evi Toursszal mentünk a fakultatívokra, mert hozzájuk tartoztunk), június 7-14-ig még így mentek a dolgok.
Igen, Athénnal szerencsénk volt, mostmár rizikós...
Köszi az infót! Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülnek és melyik napon vannak a programok?
Jaj, dehogynem! A Meteorák gyönyörű hely! Azt bocsi kihagytam (késő volt már nekem ), mert oda Sartiból mentünk tavaly.
Nekünk az Olimposzi túra hétfőn volt, ezért is mertem írni, hogy aki meg akarja nézni a piacot, azt Litochoroba megteheti. Legalábbis a Grand Tours-nál így volt. Szerdán Thessalonikibe lehetett menni, merthogy jelen pillanatban Athént nem vállalják be.
Szia SANCHO.DL-SZÉPSZEMŰ!!!
Sajna nekem letelt a gyöngyélet,holnaptól meló,de míg el nem felejtem,kívánok neked nagyon-nagyon szép utat,kellemes időtöltést és szuper nyaralást!!!
ÜDV!!!
Szia Pinga!Az itt leírtak alapján úgy döntöttem mazsolabort iszok odakinn,persze majd kiderül hogy bírom-e?Az időpontod nem változik?
Már csak 50 nap!!!
Az idöpont nem változna,mert akkor van szabadság,csak a többi képlékeny még
#1682302011-07-03 10:18:56 Válasz a #168201. hsz-ra
Szia AniFeri!
Szia Pinga!Az itt leírtak alapján úgy döntöttem mazsolabort iszok odakinn,persze majd kiderül hogy bírom-e?Az időpontod nem változik?
Már csak 50 nap!!!
Jövő héten indulok Nei Poriba kocsival.
Tudnátok javasolni optimális útvonalat, hogy merre érdemesebb menni?
Ez engem is érdekelne, igaz mi úgy tervezzük, hogy Szerbia, Macedónia! De ha valaki jobb útvonalat tud kérem írja meg, mert még nem jártunk Görögországban! A Görög határt Evzoninál fogjuk átlépni!
Nei Poriban milyen fakultatív programokat érdemes kipróbálni?
Szia!
Mi 3 fakultatívon vettünk részt: az olimposzi túrán, a skiathosi hajós kiránduláson és az athénin. A mostani athéni tüntetések miatt, ezt a programot lehet, hogy kihagynám (nekünk június elején még szerencsénk volt), de a másik kettőn szerintem nagyon megéri részt venni.
Helló "Pinga"
Össze jön akkor a nyaralásod az idén?
Hali
Még csak probálkozások vannak,tudod a tenger megfertözött minket,tehát menni kellene és persze kocsival hogy ne kelljen ott bérelni, a szállást probáljuk leárazni. Mivel vadkempingezni nem lehet ezért keresünk egy szabad udvart. A falu a folyo torkolatánál épp tökéletes hely lenne,onnan könnyedén bejutunk N.Poriba ha szükséges valami. A másik esélyes a lastminute még mindig, de akkor busszal. Lényegében ez sem lenne akadálya annak hogy Tallérral bedobjunk pár cipurot