#1615792011-05-10 17:20:13 Válasz a #161366. hsz-ra
Gingike!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, valóban megéri megnézni Neos Marmarast! Mi Sartiról folyton átjártunk, mert nekünk jobban bejött (Sarti fanok kéretik nem nyársra húzni:) Hangulatos kis utcácskák, csodálatosan tiszta tengerpart, sok-sok kedves görög ember. Oda mindenképp vissza kell térnem legalább egy hétre, annyira jó volt. (bár tudomásom szerint egyelőre csak a GT utaztat talán oda). Magán a városban nincs olyan sok látványosság, ma a város az. Sétálgatni az utcácskákon, beülni egy tengerparti kis étterembe...(ja, és az eddigi legjobb görög gyrost is itt ettem, egy igazi családi gyrososnál)
Mikor ott voltunk szeptemberben, Marmaras elejétől elsétáltunk egészen Porto Carrasig (az egy igen exkluzív luxusszálloda jachtkikötővel). Elvileg nem lehetett volna bemenni, de mi besétáltunk, még az őr is köszönt, talán túl beolvadtunk a környezetbe:) de mindenesetre jól leégtünk, mert nem krémeztük magunkat.
#1613662011-05-07 22:22:04 Válasz a #161059. hsz-ra
Gingike!
Útközben érdemes benézni Sikhyába. Ez egy kedves kis falu, közvetlen Sarti mellett. Útközben van Porto Carrasban egy borkészítő üzem és múzeum. Oda érdemes belesni, lehet kóstolni is Több üdülő is van, ahova esetleg be lehet nézni, de sok kis kápolna és olyan hely is van, ahol csak a kilátás és a látvány miatt érdemes megállni egy pillanatra.
Úrközben van Toroni is, ahol jókat lehet fürcsizni, kellemes kis partja van, sok pálmafával és homokos tengerparttal. Neos Marmarasban sok látnivaló van. érdemes csak úgy sétálgatni is, de van egy nagy templom, ami szép és le lehet menni a kikötőbe, ami szintén nagyon hangulatos.
Útközben is klasszak a sziklákkal tarkított tájak, a kecskék és barik, ahogy az úton és út mellett baktatnak
Ahogy írtuk többen is, öltözzetek fel, mert nagyon le lehet ám égni a motoron
Képeket találhattok Neos Marmarasról a Sarti albumomban is
Sziasztok!
Mi idén nyáron utazunk Neos Marmarasra először,akik már voltak azoktól kérdezném,hogy tud-e valaki magáról a városkáról feltenni fotókat,mert a tengerpartról,kikötőről többet is találtunk,de az utcákról,házakról nem.Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Napfény
Porto Carras a milliárdosok üdülőparadicsoma. Marmarassal szemben, az öböl tulsó oldalán található. Az öböl közepén a teknősbéka sziget. A sziget felűről nézve tényleg olyan mint egy teknősbéka. Ha érdekel, priviben küldjél egy e-mail. cimet és este küldök át néhány képet róla. Hátha felcsigázom az érdeklődésed.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Mi Sartira megyünk nyaralni, de tervünkben áll átrobogózni Neos Marmarasra. Az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes ott megnézni, milyen látványosságok vannak. A választ előre is köszönöm!
#1607402011-04-27 20:02:29 Válasz a #160733. hsz-ra
Ezt passzolom. Mi nem velük szoktunk járni, eddig csak egyszer voltunk velük Spanyolországban, most viszont rájuk esett a választás. Az igazság az, hogy én keresgéltem Marmarason szállásokat, rengeteg van, de - még, ha írnak is árakat azok elég borsosak. Az mondjuk lehet, hogy ott helyben olcsóbban is találtok. Dobjál a Grand-nak egy mail-t, és kérdezd meg tőlük, ami érdekel. Én 2x írtam nekik, mindkét alkalommal 1 napon belül válaszoltak.