Sziasztok! Mi jövõ héten utazunk a párommal az Intersun utazási irodával Nei Poriba. Megírná nekem valaki a tapasztalatait, aki ezzel az irodával utazott (busz, idegenvezetõ...)? Elõre is köszönöm!
Én azon a véleményen vagyok, hogy az idegenvezetõ azért van kint, hogy segitsen az utasoknak, mindezt kedvesen, készségesen, hatékonyan Teljesen mindegy mennyibe került a szállás, legyen az 20-40-60 vagy akár töb ezer forint, õ azért kapja a fizetését, hogy az utasoknak segitségére legyen.
A DIAS ZEUSZ -nál dolgozó VAss Beátáról ez nem mondható el. Igenis panaszt kell tenni az irodánál és ha többen elégedetlenek vele, akkor el kell gondolkodni rajta, hogy ilyen hölgyet alkalmazzanak -e avagy sem, mert rontja az utazási iroda hirnevét.
Én nagyon rossz véleménnyel voltam róla és ezt tudta is. Viszont Zsidai Bernirõl csak jókat tudok irni, õ nagyon kedves volt, vele mentünk Athénba.
Én mindenesetre annyit tudok, hogy Vess Beáta hozzáállása a nagy nullával egyenlõ, úgyhogy én nem kivánok a Dias Zeusszal utazni. Kétszer megtettem, nem voltam elégedett, igy ha Görögbe megyünk, mert fogunk még menni az Anett tours-ot fogom választani.
Szia. Nalam is volt mar olyan, amikor valaki a Meteoritokhoz akart menni vagy Naftalinba (Nafplion)... es azt is rendszeresen kerdezik a gorogok, adunk-e csoportos kedvezmenyt mert harman vannak!!! Jo munkat! Agi
Hát ez tényleg nem semmi! Az jó, ha ezt vidáman tudod felfogni (nem irigyellek), de ezt másképp talán nem is lehetne kibírni! Én ettõl mindíg nagyon szomorú leszek még ma is. Öreg gyerek vagyok (vezettem régen csoportot is); az vígasztaljon (ha ez vigasz ), hogy ez nem újdonság; sajnos régen is volt ilyen, sõt... Várj, majd ha egyszer megpróbálod valamelyiknek elmagyarázni, hogy ez nem egészen úgy van, lehet, hogy kikéri magának, hogy Te "taknyos" õt ne oktasd ki; õ jobban tudja! Ugye nem haragszol; csak elõjöttek az emlékeim...
ezt nem fogjátok elhinni.. bejön 3 görög, Meteorákhoz akarnak menni, elmondunk minden információt, mikor, mivel, honnan, hova, hogyan.. megköszönik, kilépnek az ajtón, meglátják a hajót a kinti plakáton, ami Skiathosra megy, és visszajönnek megkérdezni, hogy "ezzel a HAJÓVAL megyünk a METEOÁKHOZ?" ÁÁÁÁÁÁ és GÖRÖGÖÖÖK
no comment pedia no comment:)
ez még annál is durvább, mint mikor bejönnek és közlik, hogy a Meteoritokhoz és/vagy az Olimpiára akarnak menni:D
vagy megkérdezik, hogy Skiathoson most vasárnap látnak-e majd delfineket és esni fog-e az esõ
ÁÁÁ
de aranyosak vagytok lányok:) köszönöm szépen! azok után amilyen bunkó voltam itt a fórumon:S azóta is szégyellem magam de esküszöm tényleg nem fogtam fel!
egyébként lehet hogy jövõre is:) ez egy olyan munka amit hétfõn utálsz de kedden már szereted.. meg lehet szokni. talán ha kevesebbet dolgoznék és nem minden nap reggeltõl estig "mindenesként" még imádnám is. na majd kiderül vagy beborul de köszönöm nektek a kedvességeteket:)
filakia:-*
Szia Helgaeszter!
Kitartás még erre a néhány hétre! Aztán feltöltõdhetsz a következõ szezonra, mert biztos vagyok abban, jövõre is a nyaralókat fogod terelgetni Görögország gyönyörû tájain. Én szorítok neked, hogy sok-sok elégedett vendég térjen vissza hozzád! Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor ismerõsként üdvözölnek a következõ nyaralás alkalmával.
Én sem hiszem, hogy Korfu valaha is lecsenge a magyarok körében, hisz mindig lesz olyan, aki kíváncsi rá -akár többször is-, mi pl. elõször még 1998-ban voltunk ott, és azóta már kétszer odalátogattunk, bár sajnos tavaly csak egy napra sikerült.
Szerintem a sziget szépsége nem függ a szállás minõségétõl, bár tény, hogy el tudja rontani az ember hangulatát, ha nem megfelelõ. Sajnos valami miatt a magyarok általában egy jó és rossz közül biztos, hogy a rosszabbat kapják szemben bármelyik nemzettel!
De én azért Korfut nem írom le, még mindig szeretnék visszamenni, mert nagyon jól éreztük magunkat!
Remélem, hogy legközelebb nektek is jobb tapasztalataitok lesznek!?
Korfura azert mar eleg regota jarnak magyarok es meg mindig nem csengett le... mindig lesznek olyanok akik nem voltak meg ott. Pl mi sem, mondjuk en ezerszer mennek mashova, maradjunk pl Santorini-nel.
Persze olcsó húsnak............értem én ezt,de nem ez volt az elsõ last minute utunk.Az elsõ két nyaralás alkalmával is csóri kis utasok voltunk,mégis aránylag normális szállást kaptunk a pénzünkért.Megismerkedtünk egy házaspárral,akik 50ezer FT-al fizettek többet,hasonló körülmények fogadták õket is csak õk Messonghiban voltak.Hiába ár-érték arány...Nem hiszem hogy a szigeten-KORFU-fordítanának különösebben az apartmanokra.Szerény véleményünk szerint-akik ott nyaraltunk-pár éven belül szépen le fog csengeni a sziget népszerûsége.Szállodába igaz még nem voltunk,lehet hibáztunk hogy nem oda mentünk.Vagy inkább beletrafáltunk a rosszba.
Egyet értek!
A pénz az pénz, ha én egész évben a nyaralásra kuporgatok akkor elvárom, hogy azt kapjam amit ígértek! Akkor is, ha nincs ismerõsöm belsõ körökben!
Köszi Josza! Olvasom, hogy az én utam miatt jártál az irodában! Sikerült valamit intézned, vagy nincs is semmi teendõ és ott kérünk szobát, ahol akarunk?
Majd írj róla, ha már tudsz valamit! Köszönöm még egyszer. Nagyon!