Nikóca! Én is sajnálom , hogy nem lett tökéletes a nyaralásos nászutatok.
De tökéletes nyaralás ugy sincs. Valami gebasz mindig van. Melyik utazási irodával utaztatok ?? Szívessen olvassuk szavaidat, ha irsz bővebben.
Mi a tapasztalatod? milyenek a szobák? nem hangos? Tenger mennyire van messze? Argostoliba átsétáltatok? Medencét lehet használni, vagy csak akkor ha fogyasztasz valamit?
Béreltetek autót?
Bocsi a sok kérdésért:) Üdv Mónika
Szióka!
Igen mi is a Minasba voltunk 2 hétig. A szobák nagyon egyszerűen vannak berendezve, kicsit tényleg olyanok, mint a "kórházi ágyak" Nekünk a külön ágyak nem jöttek be, bár össze lehet szerintem tologatni, de a rés ott van a két ágy között, mivel pereme van. Úgy tudom, hogy csak 2 francia ágyas szoba van, a 10-es a földszinten, amibe szerintem ne menjetek, mert az alacsony mennyezet mellett még penész és doh szagot is fogtok érezni a szobában és a szekrényekben is. A másik az 5-ös szoba, ami a földszint és az emelet közötti kis külön álló szinten van, itt jól éreztük magunkat. Bár elég meleg van, délelőtt nem, de délután egészen estig oda süt a nap, az erkélyre és a szobára is. A konyhasarok nagyon egyszerűen felszerelt rezsóval, vigyetek mosogatószert, mert az nincs. Mi azért szerettünk volna földszinti szobát, mert ott elviselhetőbb a meleg, emeleti szobákba elkel a légkondi. A szomszédban van a Mystic Gusto vendéglő. Hát... egy héten kétszer görög zene szól éjfélig, mert náluk addig lehet. Van a szomszédban egy kakas és egy kutya, felváltva "beszélgetnek" éjszaka és hajnalban Aki rossz alvó fel fog ébredni rá, engem nem zavart. A tengerpartok (több is van) szerintem nincsenek messze, legközelebb a Makris Gialos van. A közelben lévő Marianna apartmanház medencéjét fogyasztás ellenében lehet csak használni, de mi nem igényeltünk, mert sokkal jobb a tengerben fürdeni. Mi nem autót béreltünk, hanem robogót 17 euró volt egy napra és 6 napig robogóztunk.
Ha valami kérdésed van írj nyugodtan.
Üdv: Ági
Igen mi vagyunk azok:) köszi a képeket:)
Hányas volt az a hajolgatós szoba amiben voltatok első héten:)?
Csak ha mennének ismerősök, akkor az utazási irodánál tudják majd mondani, hogy még véletlenül se azt a szobát kapják...
Örülök, hogy sikerült elintézni a cserét
Milyen volt a nyaralás 2. fele?
Dávid
Szióka!
10-es a földszinten már nagyon rossz híre lehetett, mert a 2. héten üres volt, pedig Krisztina azt mondta, hogy már a reptéren keresni fogja az alacsony turistákat és nekik adja majd, de vagy nem talált elég alacsonyakat vagy nem vállalta be senki Jó volt, még 3 napot robogóztunk, mindent megnéztünk, amit lehetett, megkóstoltam a kefalóniai my pitét végre, de emlegettünk benneteket. Szerintem a 2. heti társaság nem volt olyan jó, egy párral beszélgettünk csak, senki nem ült ki a teraszra beszélgetni, nem volt olyan hangulatos esténként, bár elég sokan gyerekekkel jöttek. Hazautazás reggelén mondtuk is a többieknek, hogy most megnézzük már, hogy kikkel nyaraltunk, mert nem ismerünk senkit. Csak diszkréten mosolyogtak ránk. Szívesen a fényképeket.
Ági
#1901292012-07-04 21:14:57 Válasz a #189966. hsz-ra
Bocsi Mónika, most nézem, hogy még 1 kérdésre nem válaszoltam Igen 2x is átsétáltunk Argostoliba, kb: 20 perc, csak napközben nagyon meleg van és nem annyira esik jól sétálgatni, este jobb, de mi az út szélén sétálgattunk és néha, amikor autók jöttek neki kellett tapadni a kőkerítésnek Robogóval is mentünk többször, de busszal vagy taxival is lehet menni. Bár azt hiszem az utolsó autóbusz 18 óra körül megy, utána gyaloglás.
Üdv: Ági
Nikóca! A nyaralásotok kellemetlenebb részeit úgyis el fogjátok felejteni, a nászút pedig, ha külső körülmények miatt nem is sikeredett tökéletesre, a házasságotok biztos, hogy az lesz. Sok boldogságot Nektek!
És hogy a témában is írjak, nálam a nagy kefaloniai strandok:
- Antisamos (fenséges, a nyugalom és békesség sugárzik belőle, az őt övező hegyeivel a legszebb)
- Myrtos (vonzó, ragyogó, lenyűgöző , vad, csupa erő, lendület)
- Platia Ammos (megközelíthetetlen, a legvadregényesebb, színei kontrasztja szinte olyanná teszi, mintha más bolygón lenne, látogatója mintha kilépne az időből)
Az első mindenképpen az Antisamos, a második-harmadik folyton változik, attól függ, milyen hangulatom van. Lehetetlen eldönteni.
Mi pénteken voltunk a Mirtoson, és olyan nagy hullámok nem voltak, de ténylegesen sok mindent kihozott a víz.
Egyébként nem lett elrontva a nyaralás, jól éreztük magunkat, ez volt a legszebb sziget ahol voltunk.
Skala rendben van, csak nagyon messze volt a hoteltől.
#1901762012-07-05 10:41:46 Válasz a #190173. hsz-ra
Melus itt vagyok én csak a háttérben:)
Igen, nagyon készülünk már. Úgy elrohant az idő, hogy csak pislogok. Mindent előkészítettünk úgy érzem, ma még az utolsó simítások jönnek vásárlás terén és este a csomagolás.
Holnap még bejövök dolgozni, és délután 5-6 körül indulunk:)
Elérkezik lassan a Ti időtök is!
Jó utat, nagyon kellemes nyaralást, felejthetetlen szép élményeket, és minden jót kívánok Nektek!
Azért majd várjuk itthon az élménybeszámolókat is, de addig is érezzétek jól magatokat!
#1901902012-07-05 11:47:52 Válasz a #190181. hsz-ra
Köszönöm Niki!
Élmény az biztosan lesz:) Egész héten nem tudtunk rendesen pihenni a meleg miatt, most már egész viccesen kóválygunk, és hát így indulunk holnap. Azért remélem sok beszámolnivalóm nem lesz az utazásról, annál inkább az ott töltött időről