A motor bérlés árai engem is érdekelnének,mert lehet a kocsi helyett inkább azt bérelnénk.Thessalonikibe mennyibe kerül a vonatjegy,és milyen sűrűn közlekednek?
Fontos kérdés!
Épp Anettéknél foglalok nei poriba. látom h kéri az útlevélszámot...a páromnak viszont lehet h lejárt az útlevele...most akkor mi van? Nem is foglalhatok addig amíg nem lesz új útlevele? Vagy ezért nem szedik le a fejünket Anették, lehet utólag pótolni?
Amint lehet hivd fel Anettékat mert a macedonok nem mindig fogadják még el a személyit,elöfordulhat hogy ha nincs érvényes utlevele,leszedik a buszrol,vagy nagy nehézségekbe fog kerülni hogy rajta maradjon.Mikor jár le az utlevele?
foglald le a nevedre és ird be, hogy plussz hány fő és késsz.
Az adatokat ráérsz később is.
Mi az iloliba 8-an megyünk 2 apartmanba de a nevemre szól az egész.
Mindenki fel van sorolva név szerint de semmi több.
Nincs útlevélszám és egyébb adat sem
#1428702010-07-06 21:14:41 Válasz a #142867. hsz-ra
Szia!
Igen ,a párod adatait kell leírnod,a sajátodat nem.De az ügyintéző úgy
is leegyezteti még1X az adatokat!
Az útlevélszámot azért kérik ha nálluk akarjátok az utasbiztit megkötni akkor egyből megtudják majd azt is kötni. Nem szükséges elküldened, én sem küldtem el ,mert külön kötöm a biztit.
De az útra ugye feltétlenül kell!
A motor bérlés árai engem is érdekelnének,mert lehet a kocsi helyett inkább azt bérelnénk.Thessalonikibe mennyibe kerül a vonatjegy,és milyen sűrűn közlekednek?
Sziasztok,szép napot mindenkinek!
Pinga,huh már csak 4nap és indultok,gondolom készülődtök,pakoltok:))
Ahogy olvastam a Ritáék is 16-án indulnak mint amikor mi.
Péntek este indulunk,jövőhéten már mi is pakolhatunk.
A szúnyogriasztót kell még keresnünk,a gysz-tárakban itt a környékben elfogyott sajnos.
Az Eleni apartmanban van egyáltalán az ablakokon elhelyezve szúnyogháló?
Ez gondolom apartmanonként változó.
Lehet h jobb lenne vinni öntapadós szúnyoghálókat,ha olyan sok a szúnyog.
Köszönöm az új információkat,amiket itt olvastam az olcsóbb éttermeket,vásárlási lehetőségeket illetően!Jegyzetelek:))
Sziasztok!
Ha valaki Thessalonikibe akar autózni,jótanácsként mondom készüljön fel a hatalmas forgalomra,csak erős idegzetűek üljenek a volán mögé,a görög sofőrök nagyon gyorsak,ha te nem vagy az dudálnak,mutogatnak,ott haladni kell.De megérte elmenni csodaszép város ennek ellenére is.
#1429512010-07-07 11:50:37 Válasz a #142944. hsz-ra
Ketrina
Öszintén szolva még semmit se rámoltunk össze,elökészitettem a pincéböl pár dolgot ami kell,de ezen kivül semmi. Sok dolgot amugy sem viszünk,nem szoktunk,ott mindent lehet kapni,kár innen fuvarozni.Mindenki tudja hogy N.Poriba elég egy fogkefe és egy fürdögatya.
Szombaton lesz a bevásárlás az utra, én eddig csak a kocsit készitettem fel,minden ellenörizve lett,reméljük kibirja.