#1433632010-07-09 18:48:37 Válasz a #143360. hsz-ra
Részben megértettem. Miért is kell leadni a jegyet, ha visszaért az ember? Hiszen már az elején kifizettük. Vagy nem?
És ha Acherontól visszafelé kitesz Lichnos-nál, onnan azért egy másik vizitaxival azért vissza tudok menni Pargára ugye. Ja, nyílván.
A menetrend ki van függesztve a kikötőbe (oda-vissza), úgy mint pl. aitthon a buszpályaudvaron? Honnan lehet tudni, melyik honnan indul? Gondolom ez annak tök egyszerű, aki már járt ott és vizitaxizott. Nekem viszont nem.
#1433702010-07-09 19:22:28 Válasz a #143363. hsz-ra
A jegyet azért kell leadni, mert valaki csak visszafele használja a vizitaxit és az akkor veszi meg a jegyét, amikor visszaért Parga-ba, értelemszerűen az akinek nincs meg a jegye fizet. A menetrend ki van függesztve a bódéra.
A Sakisban étteremben senkise volt kajálni hiába reklámoztam itt?
Nálam a Bacchos-s kb 7-es a Sakis meg 9-10-es ha osztályozni kéne, talán a legjobb hely Görögországban ahol kajáltam eddig pedig sok helyen voltam esténként.
Ha valaki járt arra esténként gondolom tudja miről beszélek.
A jegyekkel kapcsolatban előszőr énse értettem, mi a Lichnos-on szálltunk
fel készítettem a pénzt, de senkise kérte előszőr nem értettem miért mikor meg megérkeztünk oda lehetett menni a bódéhoz fizetni.
Volt olyan aki simán csak fizetés nélkül elsétált mások kimentek és leültek a mólón, nekem nem volt képem fizetés nélkül továbbmenni odamentem a bódékoz mondtam, hogy két jegy Lichnos-Parga és kifizettem.
Legutóbb Breki1 szerkesztette (2010-07-09 19:49:39), összesen 1 alkalommal
Ja a Valtos feletti halasnál készített valaki idén fényképet, kiváncsi lennék milyen lett az átalakítás után.
Ugye korábban volt róla sző, hogy leszekadt az erkély ezért át kellett építeni és felújítani.
Azt eddig is tudtam,h. szexárdi vagy,talán még Levente is...
Ez utóbbi csak tipp egy másik fórumról...
de szívesen megnézném az iwiwes képeidet is...
Az eddigiek se piskóták!!
#1434012010-07-09 22:17:50 Válasz a #143354. hsz-ra
Éttermi és egyéb árak:
Gyros tányér 7 EUR, Görög saláta 5, üdítők 1,5-1,8 sör 2 EUR;
A Lichnos irányába, a Bakas apartman utcájában, felette pár házzal találtuk a Yannis Tavernát, ahol grill tálat 7,5-ért, fish plate-t (amin a tengeri herkentyűk voltak) 8-ért adták. Nagyon kellemes hely volt, nem voltak olyan erőszakosak, mint a sétányon. A Piso Kryonerihez közel 2 személyes grill tálat 12 EUR-ért adtak, ez az étterem a pékséggel egy épületben van, szerintem ugyanaz a tulaj is. Pizza 8-10 EUR, de 2 főre bőségesen elég.
Helye válogatja, de 18 - 22 EUR között 2 fő bőségesen megvacsorázhat.
1 gombóc fagyi 1,5 EUR - nem kevés, de a mennyisége viszont annyi, mint itthon 2 gombócnak.
Őszibarack 2,5/kg, dinnye-sárgadinnye 0,8 körül volt - de nagyon finomak voltak.
#1434102010-07-09 23:40:57 Válasz a #143400. hsz-ra
Levente nem, bár nem rosz név
Melyik fórumról?
Az iwiw-en nekem nincsenek nagyon Parga-s képeim inkább korábbi szerbia-montenegró, horvátország, bulgária, románia stb. illetve Lefkada-s kirándulásunkról pár
Deha érdekel megkeresheted vagy akár privátban megadhatom itt nem publikálnám
Vio: És este nemis sétáltatok arra megnézni , hogy milyen a hangulat ott?
Szia Breki!
Mi készítettünk fotókat a Stefanosról,ha lesz egy kis szabad időm mostanában felteszem a képeket Ti pedig majd összehasonlítjátok,hogy mennyit változott a "dizájn"
Szép hétvégét:
Napfény
#1434212010-07-10 08:19:20 Válasz a #143410. hsz-ra
Szia Breki1! Első nap, amikor a Valtosra mentünk, elmentünk mellette. Korán volt, még csak készülődtek a nyitáshoz. Eddig is kétszintes volt? Csináltam pár képet, megpróbálom bemásolni.
Ami nekem meglepetés volt, hogy ezt elbontották:
Sima beton lett egy kicsit érdes felülettel. Bár az biztos, hogy nagyon csúszott ez a lépcsősor, de ezerszer szebb volt mint most. Sajnos azt nem fényképeztem le, hogy milyen lett. Valaki esetleg?
A Stefanos taverna két szintes lett, nem tudom mennyire lesz látható: