Kedves Kudrib! Küldj egy email címet, és hogy pontosan mi érdekelne.A beszámolóban elég sok mindent leírtunk, és a fotóalbumban is találsz képeket.Ha ezen felül valamelyikrõl "közelebbi kép" kell, nagyon szívesen elküldöm az email címedre:)
Hegedûs Anikó!
Mi is Moraitikára megyünk 10 nap múlva repesve várom a beszámolód.Véletlenûl nem tudsz valami információt a Margaríta aparmannról? Melyik irodával voltatok?
azért az áratok barátok közt is igen kedvezõnek mondható. Nekünk a szállás volt ennyi felnõttre félpanzióval és ennek a duplája a repjegy. Tehát a háromszorosáért nyaraltunk szállodában. Igaz én lemondtam a stornó biztosítást, komp és adó nem volt, se kerozindíj. Viszont nem kellett fõzni, mosodatni, rendet csinálni (két mini gyerkõc mellett ez igazán jó volt), beágyaztak reggelente. Az út így is 7 órás hiszen a repülési idõ mellé kell számolni a várakozást is. De én biztos megõrültem volna a gyerekekkel 40 órán át. Csak fecsegtem. csõ
hegancsa
Köszönjük B.Anikó!Bízunk benne, hogy nem fordul elõ ilyen út többet.Ha másért nem, már azért megérte hogy a jövõben jobban odafigyeljenek...De mi már csak a jóra, és szépre szeretnénk emlékezni:)
Sziasztok.Feltõltõdtek a képek az árakról, vizisportokról.Ha valakinek kell szóljon!Képen jobban látszik! (gondolok a menetrendre, vagy pl.:a vizi sport árakra)Üdv.:Debi
Debi! Olvastam a beszámolódat, nagyon tetszik, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Olvastam a visszaút viszontagságairól is, sajnálom, hogy így alakult. Gondolom ez kicsit elrontotta a "szájízeteket"!?
A beszámolódban írsz a kompárakról. Nem akarom védeni az irodát, vagy a sofõröket, hisz tényleg nem tudom a valóságot, de mi tavaly voltunk komppal Korfun, és odafelé hármunknak 29.50-be került a kompjegy, visszafelé viszont 9.50-be. Alig akartam elhinni!
Szerintem nagyon függ a komptól, hogy épp melyik indul.
Persze teljesen más, ha fix árakkal vannak leszerzõdve esetleg. Ezt nem tudom, csak gondoltam megírom, hogy ilyen is van.
A fotóid nagyon szépek, azt még hétvégén végignéztem.
30.900 ft.fejenként, ehhez még hozzá jött a stornobiztositás, a balesetbiztositás,meg a hires görögadó vagy ahogy akarják az utazás irodák, mert ugye ott nincsen üdülési adó.meg a komp dij :13 euró/ utólag 14.lett//
én még nem vagyok kész a beszámolómmal, mint debi, de lassan azért felkerül. Debiét olvasva egy dolgot elmesélek azonban. Azt mondja, hogy Moraitika -Messonghi drága és sok az angol turista. Lehet, hogy kívülrõl ez úgy tûnik, azonban ott lakva egész más volt a helyzet. Inkább németek voltak a szállodában, sõt hollandok, angollal ha kettõvel találkoztam a folyosón és köszöntek állandóan. Az árak pedig a következõek voltak, ha okosan vásároltunk: kis ásványvíz (hideg) 0,4 Euro, másfél literes 0,5 Euro, üdítõ másfél liter Fanta 1,55 Euro (jó ez a hazai árakhoz képest azért sok), gyerekgyros 1,2 Euro, nõi gyros 1,5 Euro, nagy gyros 2,8 Euro az Enjoy nevezetû tavernában, Kostasnál. Jó persze lehet 4,5 és7 Euroért is gyrost enni, ha az ember csak úgy beugrik valahová. Kostas a végén ouzot, fagyit hoz ajándékba és nem igazán fogad el borravalót, sõt lefelé kerekíti az árakat. Ehhez nem voltunk hozzászokva. Az éttermi üdítõ fél liter 1,7 Euro, alkoholmentes sör, ami csak itt kapható szerintem a szigeten (máshol kinevettek, sör alkohol nélkül?) 2 Euro. Frissen préselt narancslé 2 Euro, gyerekkoktél ajándék. Pólók gyerekeknek a legexcusivabb helyen 5-6 Euroért, persze Paleon egy nõi hosszú póló már 20 Euro amin Korfu felirat van. A fagyi is Messonghin a legolcsóbb 1 Euro/gombóc, máshol kettõ alatt nem láttunk. Édességet Korfu városban a Lidlben betankoltunk, Nutella, keksz, chips minden annyiért mint itthon.