tiszta jóóó!!! Neeeem Tomi volt a szívtipró hehe:D Sõt.. Igazából utcára kerültem és befogadott.. Anikó néniék meg etettek Ez az egy jó volt az egészben, hogy ráébredtem, vannak még rendes magyar emberek Hát igen, Tomi teljes mértékben azonosult a görög életfelfogással.. a pasikéval Nem hajón dolgozott? Aszittem..
Csabi anyukája, akire én gondolok, az étteremben dolgozott.. Legalábbis a vége felé.. De most hogy mondod, rémlik valami, mintha Csabi mondta volna, hogy volt vmi gixer.. Na mindegy, nem emléxem.. Képzeld, tök szomi vagyok! Írt egy Ungi nevû srác ide, hogy munkatársat keresnek. Tök megörültem, jelentkeztem mailben, önéletrajz miegymás, írtam neki itt is üzenet, és semmi de semmi válasz :'( Hüphüp
De, nálunk dolgozott a hajón, meg együtt árultuk a jegyeket, napi 6 óra Tomiban volt "részem". Anikóék tündérek, tényleg nagyon megszerettem õket, meg a kisebbik fiukat is. Õk tényleg nagyon segítõkészek
Jay most van kint nyaralni, és azt írta van kint idegenvezetõi állás havi 800 euróért. Sajna innen én sem tudok többet mondani, nem látom a kínálatot. Jiannisnál ne tudsz dolgozni te is?
Kérdezd meg Jay-t priviben, talán tud segíteni neked. Igazából kimész, beállítasz néhány helyre, elmondod mit tudsz, aztán sinen vagy. Még szezon elején mész le, rengeteg munka szokott lenni ilyenkor.
igazad van:) felesleges itt elõre intézkedni:) majd lesz ami lesz látatlanban tényleg nehéz.. köszi a segítséget:) akkor majd még lehet itt is, de kinn mindenképpen talizunk:) szép napot mindenkinek!!!
Janist én is ismerem de csak futólag..egy barátja vezet éttermet itt a X.kerben és az Exem ismerte..Janistól akarta megvenni az eljegyzési gyûrût amibõl végül nem lett semmi
Ibolyát és Ildikót ismerem még a Lemonastravelbõl..nagyon kedvesek és jó fejek:)...Ildikó még robogóval is elvitte az Exem a buszhóz mert majdnem lekéstük )
Hát nem volt az:)
Olyan se veled se nélküled volt...imádtuk egymást a másik percben meg megtudtuk volna ölni egymást:)..2 perc után mintha mi sem történt volna..
A nyaralás elött 3 nappal nagyon összevesztünk és mondtam h felejtsük el ezt az eljegyzés dolgot.A nyaralás után pedig pár héttel már szét is mentünk..de egyikünk sem fogja tudni a másikat teljesen elengedni..túl sok közös élményünk van:)...tegnap is járt nálunk de én nem akartam itthon lenni,nehogy fájditsam a szívem:)
Sajnálom Ildi! Bár azt mondják semmi sem véletlen. Erre tudnék egy jó történetet csak nem ide tartozik. Mindennek megvan az oka az életben (én így gondolom) , ennek a szakításnak is. Lehet kicsit várnotok kell még egymásra.
Csöpp igen, szerintem ez így mûködik, a legtöbben ezt teszik. Bár én még nem kerültem ilyen helyzetbe, "kiváltságos" helyzetemnél fogva, biztos munkalehetõségem van (=többet dolgozok, kevesebbet fizetnek a munkámért...)