#1672152011-06-25 19:40:00 Válasz a #167180. hsz-ra
Szia Gyula!
Én is meg tudtam nézni a képeket, tehát sikerült Jók lettek,klassz volt nézegetni őket. Bár a Tomát nem tudom ki Remélem a listát sikerült végiginnod Végül is megtaláltad régi Porit? Mert ez nekünk is az egyik kirándulási cél lenne. A faragó mester is ott volt? Na már csak 21 nap és mi is megtudjuk
www.picasaweb.google.com/107580151388683022628/Gorogorszag
Meg találtam a web címet próbáljátok meg meg lehet-e nézni mert nyilvános az interneten azt jelöltem be a picasa-ban. Jelezzetek vissza sikerült-e megnézni valakinek.
de ügyike vagyok...
Gyula, sikerült megnézni a képeket, a motort az öregnél béreltétek? volt cipuro?
www.picasaweb.google.com/107580151388683022628/Gorogorszag
Meg találtam a web címet próbáljátok meg meg lehet-e nézni mert nyilvános az interneten azt jelöltem be a picasa-ban. Jelezzetek vissza sikerült-e megnézni valakinek.
Mi az a narancs-szerű valami aminek a teteje le volt vágva és benne volt valami hab-szerűség?
olyat még nem láttam
üdv,
Kedves "Erinet"
Az a narancs szerű "valami" az tényleg narancs volt csak ki volt vájva a közepe és fagylalt volt bele téve. ezt Paralián fogyasztottam az elutazásunk napján egy kiadós ebéd után, egyébként jó húzós ára volt mert 6-euró-t kértek érte, de hát egyszer élünk!