Hát igen, egyetértek.Pl.: májusban voltam Skóciában.Pécsrõl fel Pestre, majd vár.A repülési idõ 3óra Glasgow-ig, majd szokásos procedúra.Glasgow-ból Bathgate-be eljutni is idõ, ~1óra.Gyakorlatilag elment az egész napom.Nem beszélve arról, hogy 15kg volt a súlyhatár.(Én nem tudom elképzelni a 2hetes nyaralásomat repcsivel.)
Azért repülõvel sem két óra! El kell jutni a repülõtérig, ami vidékrõl 1-3 óra, két órát vársz a reptéren, kb. két óra az út, egy amíg átveszed a csomagot, 1-2 a transzfer a szállásig. Ez ha jól számolom 7-10 óra. Eddig 7* utaztam repülõvel és minimum a felénél volt 1 - 3 óra késés, nem a chartergépekhez igazítják a menetrendet, hanem fordítva! Az viszont tény, hogy minél messzebb megyünk annál inkább elõnybe kerül a repülõ.
Bocsika!
Örülök, hogy rendezõdött a dolog! Jó olvasni arról, hogy ilyen utazási iroda is létezik! Tényleg nagyon korrekt a hozzáállásuk!
A repülõs utakkal kapcs.:
Egyetértek Atosz-al. A repjegyért kifizetett ár nem olcsó de nem mindegy, hogy 2 órát utazol kényelmesen vagy 36 órát pácolódsz egy buszban. Én kipróbáltam mind a kettõt. De maradok a repülõs verzió mellett!
Szia Bocsika és többiek!
Látjátok ezt már korrekt megoldásnak tartom!A Grand Toursnak esze ágában sem volt ilyet felajánlani nekünk, (a mi történetünk a Korfu oldal kb.85.oldalán található) de még csak a busz költséget sem /mert hogy nálunk a busz robbant le:(.A 10000.-amit a határnál adtak a telefonköltségemet fedezte amit az ügyvezetõvel Nagy Sándorral és a Campus vezetõjével "bonyolítottam".
Sziasztok!
Tegnap voltunk az utazási irodában (Dias Zeus).Ismét a korrektsága mellet kell,hogy irjak,Aki ismeri a kálváriánkat az tudja aki nem az a busszal Go-ba vagy a Korfu topikban meg találja.Jorgos miután meg hallgatta a szállással kapcsolatos problémánkat fel ajánlott 1 hetet Stavrsban szeptemberben,az apartmant ajándékba.Még nem tudjuk mi lesz mert hát szabadság,utiköltség egyébb költségek,de gondolkodunk rajta.KÖSZÖNJUK JORGOS .(remélem ez az információ is el jut hozzád ,mint a számodra nem tetszõ is eljutott:Bocs)
Hát ez az!A buszozástól tavaly végképp elment a kedvem,kocsival szerintem rizikós,ezért olyan utakat nézek,ahova repivel el lehet jutni,nem beszélve a repülés élményérõl...
Aeolus-os tapasztalatom nekem is van. Eddig 2X utaztunk velük mindkétszer kombinált úttal.
Semmi komolyabb probléma nem volt, a buszok hibátlanul leértek a megadott idõpontra a kikötõbe,reptérre.
A szállásaikról csak annyit: egyik alkalommal sem tudtuk hova kerülünk kombinált út lévén,de mindkét alkalommal nagyon jó apartmanunk volt (az eddigi legjobbak voltak)
Szóval én bátran ajánlom mindenkinek az irodát,és a kombinált utakat is!!
Én 3-szor utaztam már az Aeolusszal, de nem busszal, hanem repülõvel. Szerencsére ott semmi probléma nem volt. A buszos utakkal kezdettõl fogva mindíg volt valami probléma a fórumozók szerint. Még olyan is elõfordult, hogy eltévedt a sofõr Görögországban és az egyik utasnak kellett megmondani a helyes útirányt.
Jó tanács: Aeolus-sal csak a nagyon bátrak utazzanak! Busszal legalábbis.
Én most értem haza Zakynthosról. Laganas, Zefiros apartman.
Az apartman egy 12 m2-es szobából állt. A WC-re ülés csak úgy volt lehetséges, hogy ha a egyik láb a tusolóban volt. (Nem a méretembõl adódik, a 10 éves fiam is hasonlóképpen végezte a dolgát.) Sokszor még hidegvíz sem volt, meleg még ritkábban.
A visszaúton egész végig nem mûködött a légkondi a buszban. 40-45 fok meleg... rosszullét... nyitott hátsó ajtó mellett utazás. Viszont vígasztaltak minket, miszerint: "... ha este lesz, hûvösebb lesz a buszban is..."
Jelenleg az utastársaim (32 fõ magyar és jópár szlovák) panaszlevelét olvassák az irodában.
Jól elrontották a nyaralást ezzel a befejezéssel. A sziget különben fantasztikusan szép, érdemes megnézni.
Kedves Dettx!
Szerintem érdemes nem csak az Apollonnál, hanem más irodában is szétnézni mert júliusra is vannak akciós utak (a neten pl. a Budavártours is hirdet még júliusra és még sokan mások).
Dettix írta:
Sajnos az idén kimarad Görögország. Az itthoni rossz idõre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy mindig van az Apollonnál 1-2 last minute, gyorsan lefoglaljuk. De sajnos már nincs az elkövetkezõ 2 hétre. Így jártunk!