#1436922010-07-12 14:16:47 Válasz a #143683. hsz-ra
Sajna nem, a muszakára voltunk rákattanva.
Majd legközelebb.
Szerintem Parga az a hely, ahová jó visszatérni.
Igaz megérkezésünkkor, a két évvel ezelőttihez olyan kihaltnak tűnt minden, de később már észre sem vettük, csak lubickoltunk az ottlétben.
Te hogy vagy ezzel?
#1437172010-07-12 17:28:33 Válasz a #143691. hsz-ra
Pont arra célzott, hogy valószínű drágább
Ide sok gazdag külföldi is jár, főszezonban előzetes utánnajárás, esetleges internetes foglalás nélkül nem biztos, hogy találsz jobb helyet olcsóbban.
Meg nem biztos kellemes lesz a szálláskeresés a meredek utcákon.
Az irodás szállások nagy részéről pedig már van itt azért elég sok infó.
A Hellasz.hu szállásajánlatai között pedig nagyon jó Parga-s helyek vannak szerintem. Egyiket kapásból elfogadnám a képek alapján.
Szórakozási lehetőségeken nem tudom mit értesz Parga-n, ezernyi látnivaló van szinte mindenki arról beszél hogy vissza kell még menni hogy mindent lássunk.
Ha ilyen Diszkókra meg bárokra, én speciel nem azért megyek görögbe, hogy ilyenekbe járjak, de a nemrég berakott térképen látható, hogy Parga televan bárokkal, esti táncos helyekkel és disco is sok helyen van.
#1437192010-07-12 17:38:11 Válasz a #143692. hsz-ra
Ezt nem teljesen értem, de nekem nem tűnt kihaltnak mi szeptemberben voltunk még gondoltam is, hogy jó hogy esténként ennél a forgatagnál nincsenek többen az már kicsit sok lenne.
Az Acheron-nál én több helyen láttam kicsi mellékforrásokat beleömleni abba ahol mentünk, én nem éreztem másmilyennek kevésbé hidegnek később, csak kezdtünk hozzászokni visszafelé meg mosolyogtunk a libasorban egymás kezét fogva vezetővel jövők fején
akkor mindenkinek aki kéri, másik gépen van tehát akinek kell holnap délelőtt e-mail címével keressen meg priviben
de mindenki vagye figyelembe, hogy ez tavalyi anyag, árak stb változhattak, nevezetességek maradtak
Mivel a vártnál többen kérték, van aki egyedi igényekkel
és van aki tegnap írt, van aki most és Emil-t nem írt a kéréséhez
Ezért úgy döntöttem egyszerűbb nekem is és nem marad ki senki, ha felrakom egy olyan tárhelyre
ahonnan látom hányan töltötték le és honnan
1. Parga 2009-es összegyűjtésem. Ez utazásunk előtt készült az itteni és más fórumok infóiból,
főleg a Diogenis-re koncentrálva az elején. Tehát senki se várja, hogy az általam kint tapasztalt dolgok benne legyenek ezeket mások írták én csak összeszedtem és igyekeztem minél kisebbre formázni, hogy magammal vihessem.
Mivel az elejétől elkezdtem olvasni akkor a fórumot egyes beírások akár 2007-esek is lehetnek!
probálok térképeket összeszedni innem a forumrol,de nem találom a strand térképes hozzászolásodat.belinkelnéd nekem hogy honnan lehet leszedni azt a strad térképet?mert kinyomtatnám.thnx