#1166092009-09-05 19:02:16 Válasz a #116576. hsz-ra
Kedves WhiteFrost!
Nagyon nagy szeretettel köszöntünk szülinapod alkalmából, közelgő nyaralásodhoz jó időt, jó utat, kellemes ottlétet. Hosszú távon sok csodálatos utazást és jó egészséget kívánunk sok-sok -val: Josza és Cilla
#1165292009-09-04 16:42:52 Válasz a #116526. hsz-ra
A vízhőfok minket nem érdekel, ha nincs befagyva bemegyünk
Csizma sün ellen? Nekem még a Nasa uszonyomat (vastagabb és erősebb anyag, mint a többség) is átszúrta kb. 1 centis résznél, mikor ellöktem magam egy szikláról
Kíváncsi vagyok, ha belelépnél, védene-e egyáltalán. Persze a sziklákon biztos hasznos!
A mi hátizsákunk az olyan tipikus hátizsák volt.
Tudjátok aminek van 2 csat az oldalán ahová feltudsz csatolni polifomot, vagy hálózsákot.
Na ide volt csatolva a 2 uszony.
A VÍZ NEM HIDEG!
Sőt meleg. Megkérném aki kijelenti, hogy hideg tegye hozzá, hogy ebben az időben "x-y ig volt nekem" hideg.
Tökéletes volt a hőfok 3-4 órát búvárkodtunk egyhuzamban és nem fagytunk meg.
Valószinűnek tartom, hogy kint nem lehetett elég meleg, és ahoz képest volt, hideg a víz.
A búvár csizma pedig igencsak kellene!
Pl. a három fa öblénél rohadt sok a sün, és nagyon nehéz bemászni a vízbe mivel nem strand, de egy búvár ha vízet lát bemegy!
De ez az egész szigetre érvényes rohadt sok a sűn!
Szia,Évike!!!
Köszi,szerintem olyan jó igy a fórumon belül videókat nézegetni,mégjobban vágyakozik az ember!
Nagyon szép nyaralást neked,bár még van pár napod,de nehogy elmulasszak búcsúzni!
Érezd nagyon jól magad,ússzál sokat!