Szia Degu!Köszönöm szépen hogy máris reagáltál nekem nagyon jól hangzik de az a helyzet hogy én igencsak németes vagyok de ha kell máris nekiállok az angolnak.De még egy kérdés nem vagyok eléggé biztos abban hogy most pontosan kettő vagy négy embert keresnek.
degu milyen szép a történeted nem győztem olvasni,nagyon örülök, hogy ilyen szerencsés vagy!S csodálatos párod lehet s amint látom a család is kedves.Csak gratulálni tudok:-)))))))
Koszonom Bejja,mar tobbszor keszultem a folytatast irni,de nem jut ra idom,de befejezem mindenkeppen.Igen szerencses vagyok a parommal,es a csaladdal is.
#1008172009-05-22 15:44:35 Válasz a #100812. hsz-ra
Szia degu!
Elolvastam a blog beírásodat, nagyon-nagyon szépeket írsz! Végig kellett olvasnom az egészet! Hát ez tényleg nagy szerelem ami közöttetek van! Nagyon hosszú szerelmet, boldogságot kívánok nektek! Csak így tovább!
#1008532009-05-22 20:28:53 Válasz a #100327. hsz-ra
Hát Janessza ez nagyon jó volt!
Jó hallani, hogy ilyen jó kis kalandokról be tud valaki számolni! Remélem mi is át fogunk élni hasonló jókat! Figyu és végül mennyi volt a számla az éjszakai mulatozás után? Vagy esetleg azóta is ott mosogatsz?
Várom a folytatást!
A többiekhez is szólnék!
Szóval az egyik oldalon olvastam, hogy az autók akár csak Mo-on ott is státusz szimbólum. Tényleg lehet látni király gépeket? Milyen árban vannak ott a kocsik? Mennyi a fenntartása? Itt gondolok biztosítás stb-re is.
Sziasztok!Szeretnélek titeket kérni hogy segítsetek kint minél olcsóbb (na jó olcsó) szállást találni három főnek.Ha valaki tud ilyet akkor nagyon szépen kérem írjon nekem Stavros,Sarti,Asprovalta vagy Paralia és környéke.Nagyon köszi előre is!
Hali!!!
Húhúú, köszi, hogy szóltál, hogy van állás Paralia környékén, az lenne a legjobb, ha megadnád az email címed, és tudnánk róla levelezni. Lehetséges? Előre is kösz!!!
#1010842009-05-24 13:38:00 Válasz a #100978. hsz-ra
Szeretnék szólni, hogy Sarti lassan megtelt. Sok értelme nem nagyon lesz, hogy gyertek munkát keresni. Fiúkra fokozottan érvényes. Görög nyelvtudással esetleg még akadnak helyek.
Kedves Judu!
Megkaptam a mailed, és én is itt olvastam, hogy tudnak segíteni, arra reagáltam. Még nekem és a haveromnak sincsen meló, de nem csüggedünk. Én amúgyis Stavros, Vrasna környékére szeretnék menni, de ha van biztos, legalább nem kell vakon menni. De ha mindenképp mennél/tek, akkor írjál és tudnánk társulni. Oszlik a szálláspénz, és munkát úgyis kapnánk, én azt gyanítom. A személyes varázs miatt Nem agyok szép, de annál inkább talpraesett
Köszi Diary!Mindenféle képen fogok szólni hogy mikor megyünk ,de úgy néz ki június 8 lesz az indulás hete.Ha gondoljátok gyertek velünk!Szállásról mi a véleményetek kint szerezni vagy legalább egy hetet itthon kifizetni.Biztos ami biztos címen?
Én is szeretnék nyáron munkát vállalni Görögo.-ban.
Felvettem a kapcsolatot egy munkaközvetítővel, aki Kos szigetre keres felszolgálókat. Vígh Nóra a neve, tud valaki róla valamit? Megbízható,nem hagynak magamra ha kimegyek, azt adják amit igérnek? A fizetendő közvetítői díj elég magas,250 euro,és hát nem tudom mennyire lehuzás. Nem feltétlen a pénz miatt mennék, hanem nyelvtanulás,tapasztalatszerzés miatt,de azért minuszba sem szeretnék kijönni.
Ha valaki bármit tud légyszi írjon.
Sziasztok!
En a heten kezdek egy kempingben, Halkidikin, Metamorfossiban. A leendo fonokom szolt, hogy kellene neki meg egy lany, a beach barba. Ha holnap ilyenkorig irtok nekem privit, adok egy telefonszamot, es azon tudtok vele egyeztetni. Angolul, ne adj isten gorogul tudtok vele kommunikalni.
Ez egy kempingnek a sajat barja. Nem dolgoztam meg kint, de harom eve ismerem az ottaniakat, korrekt, kedves emberek. Amit fontos tudni, hogy ott fokent gorogok, olaszok, bolgarok nyaralnak. Magyar vonatkozasa nem nagyon van. Illetve en ott leszek, ez biztos. Maga a falu kb. 3-4 km-re van a kempingtol. Ez a Halkidiki nyugati oldala, Nikititol kb. 7 km-re... A tobbit priviben.
Sziasztok, Szep Estet!