Nem éppen fej nagyságúak, de fél-fej nagyságúak vannak, és nem pénzért adják (nekem hihi )
Egyébként halászatkor sok fennakad a hálón (mindenféle kütyü), és nekik nem kell, mert gondolom már torkig vannak vele.
Kár, hogy a nevét nem tudom elolvasni a cukinak a dobozon.
(enneka sütinek van egy változata, aminek még karamelles trutyi is van a közepén, hmmm. baromira édes)
dearlie írta:
Tényleg olyan mintha a szádba tennél 6 kockacukrot és beleöntenél 1deci mézet. Amugy jó!
Ennek az edessegnek az a neve hogy "kadaifi" (κανταίφι).
Ez az egyik leghiresebb edesseg. Minden cukrazdan lehet kapni.
Mindig igy reagaltak a magyar barataim amikor egy igazi gorog edesseget megkostoltak:
"Ez tiszta cukor"!
Köszi Pöpi!
Boldogan elfogadom, mert én nem búvárkodom, bár a gyerekem biztos merülget, persze nem a mély vízben! Tervben van, hogy reggel korán lemegyünk a partra, sztem ezt is Te írtad, hogy akkor lehet szedni! Jowissa térképén is be van jelölve néhány hely, de én annyi embernek kéne, hogy hozzak valamit, hogy örüljenek a kagylónak! Nem beszélve a kis ovisaimról, mindenre vevõk, õk sem maradnak ki az ajándékozók listájáról! Köszönettel, élek a felkínálásoddal! bryam
Bryam, mire jöttök várni fog egy szatyornyi. Én mostanában inkább elajándékozom õket, itthon már nincs több kapacitás a kagylóknak. Jól fel is írom el ne feljtsem, kagyló+ bryam...
Köszi Jorgos! Nem valószínû, hogy a kedvencem lesz, mert én csokiban is az étcsokit szeretem, azért megkóstolom, mert minden érdekel, de csak egy harapás erejéig! bryam
JayStorm a képek nagyon jók. Ha le tudnád írni, hogy a sólepárlót merre találom meg nagyon örülnék, mert mi a párommal 2ben akarjuk megnézni, mert mi menetközben megállunk majd ott pancsizni,ahol megtetszik a hely.
Sokat segítenél. Elõre is köszi.
Most már tényleg megyek mindenkinek nagy szép állmokat (persze Paráliáról ).
Imi a sólepárlót igen egyszerû megtalálni, nem a kikötõ felé indulsza templomtól, hanem az ellenkezõ irányba, végig a part mentén, aztán pikk-pakk ott is vagy:) A helység neve Alikes.
Nekünk is van itthon, bár nem sok már, mert megcsináltuk a kisfiammal kagylóképnek, de mindenképpen megkeresünk és az elsõ kérdésem a kagyló lesz! Kedves vagyok ugye? Elõször körbepuszilunk, a második lesz! Nekem is van csillagom, bár azt úgy vettem a franciáknál. Lehet, hogy nekünk is akad egy félig megrágott, mint Jowissának? Jól eltûntek a többiek!