#1914362012-07-17 20:38:46 Válasz a #191424. hsz-ra
Sziasztok!
Epp ma delutan voltunk kagylot gyujteni. Hat.... En nem mondanam, hogy hujj de sok van. bementem a vizbe, de meg ugy is alig par darabot sikerult talalni.
A penzvaltas egyenfuggo. Attol fugg kinek milyen igenyei vannak. Mi 520 EUR valtottunk, de ha nem vigyazzunk elso heten elment volna. Fugg, hogy berelsz e autot vagy sajat autoval jossz. Amennyiben sajat auto, ugy van kompdij, kersz e klimat vagy sem, mennyi fakultativ programon szeretnel resztvenni, hanyszor szeretnel tavernaban, etterembe enni. Szoval sok osszetevo van
Malika! Köszi a kagyló helyszínt. Igazad van Euró ügyben Ki mire akar költeni. Milyen igényei vannak. Én is vacilláltam mennyi eurót vigyek, de addig nyújtózkodok, mig a takarom ér. Azt ami van abból gazdálkodunk. El lehet költeni egy nyaralás alatt több 100-at is, de azért kilehet hozni olcsóban is. Mi is nagyon szeretnénk sokat banánozni, de tavaly, 1 kör banánozás kettőnknek 40 euró lett volna. Na most mész 5 kört, mindjárt 200. Rosszul is lettem. Igy maradt 1 menet.
#1914432012-07-17 20:58:52 Válasz a #191439. hsz-ra
Kopter de jó nektek, nemsokára mentek, gondolom már pakolásztok:)
Te is úgy tudod hogy 5.10-kor megy a gép? Jó korán, 3.10- re kell kint lenni a reptéren.
Te már nemtudsz infóval szolgálni nekem, mert mi azzal a géppel megyünk amivel ti jöttök majd vissza.
Nagyon jó nyaralást Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat.
pmoncsi33. Már indulásra készen vagyunk. igen 5.10-kor indul. Rosszul tudod, Mi jövünk haza azzal a géppel amivel Ti jöttök. Gondolj bele, mikor kéne nekünk kellni ha forditva lenne. Ti jöttök, mi sajnos megyünk. Teszünk róla , hogy jó legyen. és remélem jól is fogjuk magunkat érezni. Köszönöm a jókívánságot.
#1914612012-07-18 08:14:04 Válasz a #191406. hsz-ra
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy én csak továbbítottam az infót kagyló-ügyben, nem vagyok nagy vadász mostanában Megismerkedtünk egy fiatal párral, s ott a lányka imádja az ilyesmit, ő mesélte, hogy arra felé sokat találtak. Ez ott található, ahogy jöttök Argostoli felől az öbölben kanyarodva Lixouri felé, de még nem éritek el, és az út pont a parton halad. Nincs ott úgy tűnt városka sem, csak a vízben ilyen homokzátokony, amin madarak tanyáztak Remélem tudtam segíteni.
Marcsi: Láma? Rákerestem, de ez nem az amit láttunk, még Old Skala felé sem. Ha felrakom a képeimat, akkor megmutatom mire gondolok A feje inkább birkásabb, hosszabb, lelógó fülekkel.
#1914642012-07-18 08:23:52 Válasz a #191460. hsz-ra
Szia, üdvözlet a fórumon!
Elméletileg ha valamire kíváncsi az ember, beírja alul a keresőbe, ami kidobja azokat a hozzászólásokat, amikben az adott szó megtalálható. Namost ez itt nem igazán működik, megnéztem neked alul a keresőbe a white house-et tényleg nincs túl sok információ róla. Valaki ajánlotta itt ezt az oldalt, de ezzel sem mész túl sokra.
Sajnos úgy látom, kopter se lett okosabb, pedig szemezgetett a hellyel.
Úgyhogy ajánlanám a google keresőt, itt inkább magyar oldalakat ad ki, lehet azokat már láttad. De hátha jön valaki, aki éppen tud róla valamit.
#1914672012-07-18 08:51:41 Válasz a #191466. hsz-ra
Szia Melus!
Az az igazság, hogy 6 órányi videófelvétel készült a szigetről és még a videókba bele sem néztem.
Éppen elég volt a 2000 képet kiválogatni.
De ha majd az időm engedi, esetleg feltöltöm v.hova, de lehet egyszerűbb lenne Zsokrit megkérni, hogy a fényképet ide legyen szíves feltölteni az állatkáról.
#1914682012-07-18 09:00:13 Válasz a #191467. hsz-ra
Fogalmam sincs, hogy kell ide feltölteni képet, még sose tettem, de épp itt az ideje, egyszer el kell kezdeni. Így, ha valaki megsúgja ezt a nekem, akkor ígérem ma este azt felteszem. A válogatás még folyamatban van, arra várni kell